![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus HTB 5D Ghia
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2009
|
Witam,
Jeśli ktokolwiek z kolegów forumowiczów chciałby zakupić nowego Forda zapraszam do mnie. Zrobię najlepszą cenę jaką tylko będę mógł, dla forumowiczów ich znajomych i rodzin robię dobrą cenę, bez całego cyrku negocjacji i przebijania się ofertami. Odbiór samochodu w Zabrzu - Dealer Armada Zabrze. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Mogę wspomóc również w zakupie części i akcesoriów. Pozdrawiam Krzysiek
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: Skoda Octavia
Silnik: 1.4TSI
Rocznik: 2010
|
Właśnie przymierzam się do zakupu Forda, a nawet dwóch - Fiestę lub Focusa to właściwie już, a drugiego, najprawdopodobniej Kugę, po wakacjach. Z doświadczenia wiem, że cenniki w salonach są tylko orientacyjne, a finalną cenę można uzyskać naprawdę korzystną. Zarejestrowałem się na Waszym forum m.in. w celu poszukania kogoś, kto sprzedaje Fordy, no i proszę, trafiłem na post Krzyśka. Na forum chcę też poczytać o Waszych opiniach o tych samochodach, wadach i zaletach. Do tej pory użytkowałem samochody z rodziny VW, pomyślałem, że może warto spróbować czegoś innego... Mam nadzieję, że pomożecie mi rozwiać wątpliwości i że dzięki temu Wasze forum stanie się też moim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy jest na forum ktoś jeszcze, kto może zaproponować dobrą cenę za Forda? Może bliżej mazowieckiego? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
|
Ja dzięki temu postowi kupiłem swojego Mondiego w niezłej cenie. Z kolegą Krzyśkiem zaczynałem rozmowę, ale zaraz potem trafiłem do innego dealera. Ta oferta jest już chyba mało aktualna.
|
|
|
#4 |
|
|
Tak, widziałem, że to post z 2010 i że strona dealera z Zabrza się nie otwiera, ale nie chciałem zaczynać nowego tematu. Może ktoś inny aktualnie zajmuje się sprzedażą Fordów lub sam kupił w dobrej cenie auto i może polecić salon lub sprzedawcę?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus HTB 5D Ghia
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2009
|
No niestety, dealer w Zabrzu niby dalej "funkcjonuje", tzn stoi budynek i pracje tam jeszcze pare osób z administracji, serwisu i sprzedazy dawno nie ma.
Ja bylem ostatnim handlowcemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Znajomości dalej mam, sporo kolegów koleżanek pracuje dalej w branży samochodowej - niekoniecznie w fordzie, bo kazdy szukał pracy gdzie tylko sie dało. Teraz jedynie moge przekazywać kontakty do kolegów/koleżanek. w zasadzie prawie w kazdej marce mam teraz jakies wejscia, nawet w ciężarówkach i maszynach budowlanychGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#6 |
|
|
Dzięki Krzysiek, odezwę się na priv. Na dzień dzisiejszy interesuje mnie Ford, ale dobrze wiedzieć, że jakieś tam wejście także do innych jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1.6 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2011
|
Witam,
W przypadku chęci zakupu nowego Forda w dobrej cenie, również mogę pomóc. Pozdrawiam Krzysztof P.S. Ponieważ zmieniłem dealera i markę, dlatego też w przypadku Forda niestety nie jestem już w stanie pomóc z przedstawieniem oferty. Nadal mogę doradzić co wybrać i na co zwrócić uwagę. Ostatnio edytowane przez Krzysztof2507 ; 19-03-2016 o 12:39 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() Imię: grzechu
Model: Mondeo MK3 GHIA
Silnik: TDCI 115
Rocznik: 2003
|
Krzysztof, może jakieś szczegóły? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1.6 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2011
|
Witaj "Trasz",
Jakich szczegółów potrzebujesz? Czy te poniższe będą wystarczające? Pracuję w Salonie Forda. W naszej ofercie oprócz samochodów nowych mamy również auta używane z pewnych źródeł, sprawne technicznie, tak aby nowy właściciel nie inwestował w nie po tygodniu, auta z gwarancją od 6 miesięcy do 1 roku. Jeśli ktoś z forumowiczów planuje zakup auta nowego i używanego, to proszę o kontakt na forum (wiadomość prywatna lub inna forma) + opis jakiego modelu Forda szukamy, a ja 1. doradzę najlepiej jak umiem, którą wersję, silnik i opcje wybrać, żeby kolega z forum "miło mnie wspominał" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2. zaproponuję mam nadzieję atrakcyjną ofertę, pomimo, że cena może być wyższa niż w innym Salonie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., bo nie zawsze cena jest najważniejsza, ale sposób dochodzenia do niej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i ostateczna oferta kompleksowej transakcji . Jak na razie forumowicze, którzy już kupili za moim pośrednictwem swoje Fordy są zadowoleni i z oferty cenowej i pomocy, więc nadal będę się starał, aby kolejne osoby, były również zadowolone. 3. Mogę zaproponować transakcję zakupu nowego auta i pozostawienie używanego „w rozliczeniu” na dobrych warunkach cenowych odkupu auta używanego. 4. Mogę pomóc w sprzedaży auta używanego poprzez jego odkup, jak ktoś chce szybko sprzedać i rozumie, że są ceny wywoławcze z allegro / otomoto.pl i ceny transakcyjne, które monitoruje EUROTAX. 5. Pomogę w serwisie jeśli będzie to z moje strony możliwe. Nie jestem w stanie zaproponować ceny „z kosmosu”, jaką czasami klienci otrzymują w innych salonach ponieważ oferty, te są z zastosowaniem „triku niskiej piłki”, gdzie Klient otrzymuje niską cenę, ale płaci drożej „w obowiązkowym kredycie / leasingu” i ostatecznie wychodzi drożej. Natomiast ze swojej strony dołożę wszelkich starań, aby w miarę moich możliwości zaproponować coś, aby przekonać forumowicza do skorzystania z mojej oferty, bo jak napisałem powyżej, niska cena, to tylko część transakcji zakupu nowego samochodu. Jeśli mogę udzielić jeszcze dodatkowych informacji, to proszę o kontakt. Pozdrawiam Krzysztof P.S. Ponieważ zmieniłem dealera i markę, dlatego też w przypadku Forda niestety nie jestem już w stanie pomóc z przedstawieniem oferty. Nadal mogę doradzić co wybrać i na co zwrócić uwagę. Ostatnio edytowane przez Krzysztof2507 ; 19-03-2016 o 12:40 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]() Imię: Dawid
Model: Sprzedawca
Silnik: 2
Rocznik: 2014
|
Witam, również jestem sprzedawcą samochodów naszej markiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chcesz kupić Forda pisz i sprawdź moją ofertę. Pracuję w City Car Gliwice Pozdrawiam Forumowiczów i odwiedzających Kontakt [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Nie zapomnij napisać, że jesteś z forum Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 09-12-2014 o 14:08 |
|
|
|