![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#151 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 Tddi 115 KM - 150 KM HEKO !!
Rocznik: 2002
|
hehe dobre Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ja szukam tanich i dobrych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Moim zdaniem stosunek ceny do jakość rewelacyjny, chyba że się ścigasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#153 |
|
|
115 KM i ściaganie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. cena mi odpowiada,chociaż wczoraj miałem ostre hamowanie z ... do 120 auto drżało a dzisiaj na przeglądzie stwierdzili, żezbliża się pora na wymianę tarcz, hamowałeś ostro na tym komplecie ?
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
![]() Imię: radek
Model: KUGA
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2011
|
Ja nadal zostaję przy droższych i jakiś trochę na bajerze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#155 | |
|
|
Cytat:
Dużo jeżdżę w trasie głównie na południe od PL (CZ, SK, A, H, RO, HR, SLO, BiH, SRB, MK) więc siłą rzeczy sytuacji stresowych się nie uniknie. Oczywiście nie miałem sytuacji że w ciągu b. krótkiego czasu musiałem gwałtownie hamować kilka razy pod rząd, ale wtedy kiedy trzeba było to się nie zawiodłem. Wcześniej miałem Mikoda GT (nacinane i nawiercane) i one na początku w miarę dobrze hamowały, a potem dość szybko popękały i pokrzywiły się. Obecne RH są cały czas proste.
|
|
|
|
#156 | |
|
![]() Zarejestrowany: 12-10-2006
Model: Alfa 159 SW
Silnik: 2.4 JTDm
Rocznik: 2006
|
Cytat:
Osobiście mam taki komplet w prywatnym MKIII i jest idealnie - nie piszczą, nie pylą, dobrze hamują a w dodatku tarcze nie korodują tarcze przód - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] klocki przód - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#157 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem ... |
||
|
|
|
|
|
#158 | |
|
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wracając do Zimmermanów to czytałem na tym forum krytyczne uwagi o nich, kilku forumowiczom zaczęły dość szybko bić, gdyż się pogięły.
|
|
|
|
#159 | |
|
![]() Zarejestrowany: 12-10-2006
Model: Alfa 159 SW
Silnik: 2.4 JTDm
Rocznik: 2006
|
Cytat:
|
|
|
|
#160 |
|
|
Być może. Nie wnikałem w to. Nie znam firmy Zimmerman do końca, ale wydaje mi się, że to jednak trochę niższa półka niż EBC albo nawet ATE.
Btw, od jakiegoś czasu słyszę negatywne opinię nt. tarcz Brembo. Podobno łatwo i szybko się krzywią.
|
![]() |
|
| Tagi |
| hamulce , klocki , tarcze hamulcowe |
|
|