![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 25-06-2009
Model: C-max
Silnik: 2.0 TDCI Ghia + Denso
Rocznik: 2005
|
Witam
Proszę o pomoc w ocenie tego focusa. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Może ktoś z was go oglądał? Wie coś ciekawego o tym komisie? Z tego co ja zauważałem: -zdjęcia robione w jesieni, a ja przeglądam ogłoszenia od dawna i go nie widziałem. -przebieg coś za niski. - mam wrażenie, że środek kierownicy, poduszka, tak jakby buła trochę innego koloru od reszty. Opcja jest przepiękna szukam takiej od dawna. Proszę forumowiczów o pomoc. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
Słyszałem same złe informacje o drezdenku.
Wyśmiewana jest wręcz jako Fabryka Samochodów Drezdenko ;-) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: Focus trend
Silnik: zetec 1.6
Rocznik: 1999
|
jakiś czas temu szukałem auta i..... zauważyłem że auta z drezdenka wyglądają jak z salonu,widać chłopaki znają się na detalingu
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010
|
Wystarczy przyjrzeć się ogłoszeniom na portalach aukcyjnych i szybko dojdzie się do wniosku, że nie tylko w Drezdenku są "specjaliści" od car-detailingu - niemal cała Polska się w tym specjalizuje doprowadzając, delikatnie mówiąc, lekko zmęczone auta do stanu jak z fabryki i wyraźnie podkreślając to w ogłoszeniu słowami: stan idealny, igła lub tym podobne. Ale fakt - w lubuskiem są prawdziwi mistrzowie tego fachu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Co do auta... Wersja Ghia to najbogatsze wyposażenie na tamte czasy, więc nie powinno zbyt wielu bajerów brakować. Ze zdjęć raczej trudno będzie ocenić czy ktoś dłubał przy aucie, czy nie i co konkretnie? Według mnie samochód długo czeka na nowego właściciela, ponieważ doliczając opłaty cena osiąga poziom 13000zł. Dla większości to sporo, ponieważ - jak powszechnie wiadomo - w Polsce w pierwszej kolejności patrzy się na cenę, a nie stan auta. Czasem zdarza się, że i w Drezdenku znajdzie się dobre auto, ale czy tak jest w tym przypadkuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Ostatnio edytowane przez kael82 ; 03-03-2014 o 20:33 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
Wpisz w Google 'fabryka samochodów Drezdenko " nawet rejestracje mają FSD ;-)
|
|
|
|