![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 10-03-2014
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
jendrusi. ale ja cały czas szukam więc nic straconego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widze jednak, że masz z silnikiem 1,8. Wolałbym jednak 2.0.
Co sądzicie o tym? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] lub o tym? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] w tym pierwszym daje gwarancje 3 miesieczna - 12 miesieczna za dodatkowa opłata. Ostatnio edytowane przez kkozlowski89 ; 12-03-2014 o 09:09 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
1. Postaraj sie o vin, chyba pozostaje w realu sprawdzenie zgodności opisu ze stanem faktycznym
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Coś za tanie jak na te igiełki. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Andres
Model: Monde mk4
Silnik: 2.0 he LPG
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Jakiś dziwny uchwyt blaszka na tunelu od strony kierowcy na cb ??? Ostatnio edytowane przez janas14 ; 12-03-2014 o 17:21 |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
|
Wskazania kompa co do średniego spalania można miedzy bajki włożyć, zawsze okłamuje pomiędzy 0,5 l a 1,0 l !
Przepraszam nie ten temat. JUŻ NIE PIJĘ. Są gusta i guściki , ale to badziewne pseudo drewno jest po prostu ohydne, wiocha jakich mało. Ostatnio edytowane przez Hansolo ; 12-03-2014 o 19:38 |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
ford::average
![]() Imię: Cezary
Model: Opel Vectra C GTS
Silnik: 1,9 cdti
|
Cytat:
|
|
|
|
#17 |
|
|
Sporo zależy od gwarancji i od uczciwości komisu w pracy kolega kupił passata siadła turbinka zaliczyli ją do części eksploatacyjnej ( nie podlegała gwarancji ) proszę tutaj nie pisać o różnych gwarancjach komisów to tylko przykład może nieliczny ale mi uświadomił że jak sam nie zadbasz i nie dobrze zbadasz autka to możesz mieć kłopoty. W którymś poście gdzieś pisałem że jak się samemu nie czujesz dobrze i nie jesteś w stanie dobrze sprawdzić auta to fajnie jest zabrać znajomego co się troszkę zna co dwie głowy to nie jedna , kupujący zawsze jest troszkę " podjarany " nie widzi czasami za dobrze. W serwisach też podpięcie pod kompa " coś da " ale nie wykryje wszystkiego. Przeglądnij warunki gwarancji , granice odpowiedzialności jak oki no to w drogę na forum auta ci nie sprawdzą bynajmniej stanu technicznego.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Chłopaki a ten?
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Oglądałem go, tylko słabo, że ostatni wpis w książce ma we wrześniu 2011 przy stanie 88 tys. Teraz ma 168, czyli 2,5 roku nieserwisowany. Sprawdzałem vin, to jest historia ta co w książce, nic dalej nie ma. Samochód z Francji, od handlarza.. troche martwi mnie ta historia no i cena jakaś niska jak na ten rok. No tak z wyglądu to wygląda pięknie, ale z tego rocznika to praktycznie każdy będzie tak wyglądał. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
skoro zrobił w 3 lata 88 kkm to wiarygodne że do 2014 168 kkm o ile ktoś nie zrobił klona książki. Zostało tylko blachy prześwietlić czy jakiegoś pstryczka nie miał , sprawdź region czy w zeszłym roku nie pływał w rzece .
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Tak dzisiaj będę go dokładniej oglądał.
Mam tez innego na oku - przez znajomego, który ma 120 tys - do końca serwisowany, wszystko udokumentowane - stan bardzo dobry. Kupiony w polskim salonie i po Polsce jezdzil - wlasnie On nim jezdzil, skonczyl sie po prostu leasing i beda brac inny - tego nie wykupili. dzisiaj tez jeszcze będę go ogladal. Cena troche wieksza, ale chyba sie opłaca, bo mam z pewnego zrodla z pewnym przebiegiem, tylko ze jest kombi... ja chcialem hatchabcka, ale to jest taki szczegol, ze lepiej chyba wziac cos pewnego i porzadnego niz ladniejszego(bo hatchback mi sie lepiej podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Kupie z niepewnego zrodla od handlarza to albo sie uda albo sie nie uda... a tutaj wiem, ze tym samochodem spokojnie 2-3 lata pojezdze. |
|
|
|