![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 18-09-2013
Model: S Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2014
|
Przede wszystkim witajcie wszyscy, Sorry też za spory "odkop"..
W zasadzie to mój pierwszy post od wielu lat więc wypada się przywitać i krótko przedstawićGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po "zajeżdżeniu" 3 Mondeo - przyszła kolej na długo oczekiwanego S-Maxa. Pojazd służbowy, do pracy 2,0 163 KM, PS, Titanium+pakiet Platinium + Sony Premium Sound System (Lunar Sky). Sprawdzałem jak to u mnie jest - głośników jest 11, Sub pod siedzeniem (marki no name oczywiście..)-poniżej zdjęcia, Ale nie o tym.. - szukając wzmacniacza i chcąc się rozejrzeć w temacie, bo zamierzam wywalić przednie głośniki z drzwi i włożyć DLS-y które zostały mi po poprzednim aucie, wyjąłem schowek z lewej przed kierowcą i trochę się załamałem tym co zobaczyłem - po pierwsze nie zauważyłem żadnego wzmacniacza, za to jest rura, wyglądająca ja "sen pijanego spawacza"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auto za prawie 150 kPln (cennikowo), odebrane tydzień temu a to ustrojstwo już zardzewiałe.. czy też tak mieliście? |
|
|
|