Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 13-04-2014, 14:56   #161
rzeczka0311
ford::average

Imię: Marcin
Model: Mondeo Hatchback
Silnik: 2.0 TDCi 163KM
Rocznik: 2011.X.
Domyślnie Odp: rolety szyby boczne tył oryginały

Cytat:
Napisał bartoszek_pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Cztery haczyki do podwieszania roletki : 60 zł - kupione w ASO
Możesz podać nr części o jaki mam pytać w ASO? Bo w Radomiu w ASO są średnio rozgarnięci i jak spytam ich o haczyki to zbiegną się wszyscy i zaczną przebierać katalogami...;/

rzeczka0311 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-04-2014, 20:17   #162
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020

do kupienia oryginały . Komu potrzebne niech się śpieszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Kto kupi niech da znać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 14-04-2014, 21:28   #163
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019

Bo to nie są haczyki !

To jest ustalacz -osGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

7S71274W18AD

Bump:
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do kupienia oryginały . Komu potrzebne niech się śpieszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Kto kupi niech da znać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba tylko dopytać o lewą stronę. Sprzedający unika zdjęć pojazdu prezentujących uszkodzenia.
artur1970 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-04-2014, 09:42   #164
Fooji

Imię: Piotr
Model: Nissan X-trail
Silnik: 1.6
Rocznik: 2017

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tu jest cały boczek za podobną cenę:

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

a śpieszyć się nie trzeba, bo to już wisi od jakiegoś czasu. Ja poczekam aż stanieje.
Fooji jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-04-2014, 12:29   #165
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019

Nie czekaj, to są roletki z kombi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
artur1970 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-04-2014, 13:22   #166
Fooji

Imię: Piotr
Model: Nissan X-trail
Silnik: 1.6

Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie czekaj, to są roletki z kombi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja poczekam, aż będzie lepsza pogoda. Albo trochę dołożę i przyciemnię szyby - kwota wyjdzie porównywalna, a mniej będzie dłubaniny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

P.S. Skąd wiesz, że mam kombi? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fooji jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-04-2014, 21:06   #167
radekrogo
ford::advanced

Imię: Radek
Model: Mk4 SW Titanium Lunar Sky / Mk3 Ghia 130 Tdci 2004
Silnik: 2.0 Tdci 140 DFP/130 Tdci
Rocznik: 2011/2004

Jestem len, nie chciało mi się czytać całości, ale po co w polskim klimacie montować rolety ?
Wystarczy folia 30% i efekt jest o niebo lepszy. Mam u siebie upały + 50° w lato i rolety olewam folia jest lepsza.
radekrogo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-04-2014, 21:38   #168
arttk
ford::advanced

Model: Mondeo MK4 Ghia X
Silnik: 2.3 Duratec (SEBA) 160KM benz + LPG
Rocznik: 2007

Ale z folią w Polsce zimą masz trumnowóz. Nie każdy ma ochotę na jazdę w półmroku.
arttk jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-04-2014, 21:55   #169
rzeczka0311

Imię: Marcin
Model: Mondeo Hatchback
Silnik: 2.0 TDCi 163KM
Rocznik: 2011.X.

Cytat:
Napisał Fooji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Skąd wiesz, że mam kombi?
pisałem do gościa ma tylko jedną stronę do hatchbacka

Bump:
Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest ustalacz -os

7S71274W18AD
PODZIĘKOWAŁ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
do kupienia oryginały . Komu potrzebne niech się śpieszy [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Maskownice głośników bez chromowanych ramek...ciekawe czy można zdemontować/wymienić maskownice??

Ostatnio edytowane przez rzeczka0311 ; 15-04-2014 o 22:04
rzeczka0311 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-04-2014, 22:21   #170
dario6273
ford::professional

Imię: Darek
Model: KUGA MK2 ST Line
Silnik: 2.0Tdci-200Km/450N

Nie wymienisz samej maskownicy z chromem bo jest w całości z boczkiemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dario6273 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
mondeo mk4 , rolety

Zasady postowania