![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#581 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
No ja też dziękuję za środowe granieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poobijany, ale zadowolony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widzimy się w poniedziałek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#582 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-06-2010
Model: Passat B7
Silnik: 1.4 TSI 160KM
Rocznik: 2014
|
Ja może w końcu was nawiedzę we środę. Mam 17km spod domu. Jak długo gracie, godzinkę, czy półtorej? W poniedziałek nie mogę, bo lecę na Pogoń na 18:00.
THE WORLD IS MINE Ostatnio edytowane przez Hyper ; 25-04-2014 o 15:06 |
|
|
|
|
|
#583 | |
|
|
Cytat:
W poniedziałek jesteśmy na pewno....a w środę jak dasz radę to wpadaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Skąd jedziesz? bo jedzie kilka osób z różnych stron miasta więc zawsze mozna sie zgadaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#584 |
|
![]() Zarejestrowany: 16-06-2010
Model: Passat B7
Silnik: 1.4 TSI 160KM
Rocznik: 2014
|
Mieszkam na os. Książąt Pomorskich (Niebuszewo), ale zależy mi po grze szybko wrócić do domu, żeby moja żona, która jest w stanie błogosławionym (9 miesiąc), nie musiała Hypera-Juniora sama myć. A z Wodnkiem coś ostatnio nie spotykamy się pod żłobkiem na Mazowieckiej... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#585 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-06-2011
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2008
|
Nie płacz, nie płacz tylko dawaj. Ja jadę z os. Zawadzkiego po MlekoŁowickie na Sławomira i lecimy dopiero na Kołbaskowo i wychodzi 25km w jedna strone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A do żłobka zajeżdżam tak jak zwykle kolo 8 i 15.
FORD S-Max Tytanium 2.0 TDCI 140 KM Detykacja dla AdamJ, MlekoLowickie i innych Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń. (JP II) |
|
|
|
|
|
#586 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
jak ktos chce to ja latam z prawobrzeza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zawsze moge kogos zabrac bukowe slonko majowe kijewo i tak mam po drodze zawsze kolo 18 wyjezdzam
|
|
|
|
|
|
#587 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: OOOO A6
Silnik: V6
Rocznik: Adekwatny do wieku
|
Cytat:
|
|
|
|
#588 |
|
|
Dziś 18.00 Orlik KołbaskowoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zapraszamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#589 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
No ja bede na 99% jak zdarze na pociag..
|
|
|
|
|
|
#590 | |
|
|
Cytat:
Bump: Na zachęteGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] chłopaki widac w środe nas podglądali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdyby Bóg wolał przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach. "...Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."Colin McRae Ostatnio edytowane przez AdamJ. ; 28-04-2014 o 12:24 |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|