![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 23-11-2013
Model: mk4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
|
Witam, mam pytanko odnośnie informacji wyświetlanych na ekranie converse+ ... mianowicie na moim wyświetlaczu jak zapalę światła to przy "samochodzie" na wyświetlaczu pojawiają się zapalone światła, jak otwieram drzwi to wyświetla się info i obrazek zmienia się na otwarte konkretne drzwi ... do teraz myślałem, że to wszystko co może się tam wyświetlać, jednak natknąłem się właśnie na zdjęcie i filmik z fajnym "bajerem" dlatego chciałem od razu zapytać czy tak się wyświetla u wszystkich, a u mnie tylko nie czy żeby to mieć trzeba zrobić jakiś upgrade converse czy co ?
dodaję w załączniku zdjęcie, a tu link do filmiku jak to działa: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-05-2011
Model: Był Mondeo MK5 Titanium X Sport, jest Kodiaq 4x4
Silnik: Był 2.0 TDCi 210 Bhp, jest 2.0 tdi 190 Bhp
Rocznik: Był 2015, jest 2017
|
No wszystko fajnie, tylko po co nowy wątek zakładać jak temat obszernie omawiany na forum, wystarczy poszukać.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 23-11-2013
Model: mk4
Silnik: 2.0
|
mam pełno zakładem z forum pootwieranych, ale natknąć się jakoś nie mogę ... jest co nieco w temacie ze schematem podłączenia converse (nic konkretnego) więc jeżeli orientujesz się to możesz nakierować człowieka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: oo dziękuję bardzo przechodzę do lektury Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: to w sumie wszystko wyjaśnia temat myślę, że do zamknięcia dziękuję za pomoc pozdrawiam |
|
|
|