![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2005
|
Duze piwo dla kolegi! odrzucam szrota. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: mondeo mk4 combi Convers+
Silnik: 2.0 TDCI 140->170 KM
Rocznik: 2010
|
wtrące swoje 3 grosze.
W lipcu 2013 kupiłem bardzo podobne mondeo tylko lepiej wyposażone. Mialo -157 tys przebiegu - 2l tdci 140 km - kombi - convers - alu felgi - też granat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Stan - oryginał- kazdy element oryginalny, nie bity , nie poprawiany. Teraz go dobrze obejrzałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. rok 2010/10miesiac Wygląda bardzo ładnie. Zapłaciłem ostatecznie jakies 31500. Były niuanse (braki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) ale poprawione w kilka godzin wlasnymi rekami w cenie 300 zł... Czyli jednak można. Od tego momentu przejechałem jakieś 8 tys km i nic sie nie dzieje. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
Cuda Panie.... gdzie kupiłeś za tyle? Od handlarza, sprowadzone?
|
|
|
#14 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
|
Hm, cuda. Ja kupiłem za jeszcze mniejsze, choć z silnikiem 1.8 i z większym przebiegiem. 211 tysiące już zrobione i mechanicznie się nic nie dzieje. Ba rozrząd wymieniam za min rok.
Fakt, że ma kilka zadrapań, co mnie akurat nie przeszkadza. Ostatnio edytowane przez potraff ; 13-05-2014 o 11:03 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: mondeo mk4 combi Convers+
Silnik: 2.0 TDCI 140->170 KM
Rocznik: 2010
|
...ale 3 miesiace polowalem dzień w dzień na jakies dobre i tanie auto w Polsce (na rózne modele) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
No to pozostaje tylko życzyć Wam aby Wasze OKAZJE dobrze jeździły.powodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#18 |
|
|
Auto kupowałem ze znajomym mechanikiem, odrzucił możliwość wypadku i poważniejszych napraw blacharskich. Silnik dobrze chodzi. Dwa przy samym zakupie, sprzedający podał od kogo kupował auto, w internecie owa firma ma dobre opinie. Mój mondeo ma przytarte tylne nadkole, przednie i lekko (na ok 1cm średnicy) wgięty zderzak tylni. Wersja Trend, z przebiegiem 217tys w momencie sprzedaży. Do dziś zrobiłem już ponad 2tys i nic się nie dzieje. A mechanik, odrzucił sporo aut, które oglądaliśmy, a przynajmniej dwa nie wskazywały na jakieś mocne przekręty, ale były "dziwne" (już nie pamiętam dokładnie). Nie wspominam, o autach "nie bitych", w których nie była ściągnięta taśma pozostawiona po malowaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Więc póki co, odpukać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moje auto, to nie OKAZJA, a pewnie dobry wybór. ps. do sprzedawcy dzwoniłem rano po wrzuceniu ogłoszenia, auto posiadał kilka lat, ja jestem trzecim właścicielem auta. Cenę nie zbiłem ani złotówki. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
już 2tys km zrobione (i to bez AWARII!!!) .... no tak, prawdziwy sukces Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#20 |
|
|
No tak OKAZJA. Zaraz mi się rozleci. Eh niech Ci będzie. Widzę, że auto nie może być za tanie, pewnie prestige (a niech będzie z angielska, bardziej na topie) aut na F spadnie... Dla mnie panowie przesadzacie, da się kupić auto taniej niże te odpicowane z klubu forda z chipem, a że nie każdy takie Wasze auta chce, to inne będą okazją z dużej litery.
ech... |
|
|
|