![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam
Bardzo bym prosił o spojrzenie na takie ogłoszenie http://otomoto.pl/ford-mondeo-2-0-14...C32634988.html VIN: WF0GXXGBBG7Y16520 Auto nie ma tablic, koleś przyjechał na bazczelnego z Niemiec i zostawił w komisie, czy to duży problem, mam jakieś 60 km do komisu i mogę pożyczyć lawetę... komputer gazowy to digigas 3-8 , trochę się obawiam tego wynalazku, bo firma już nie istnieje i regulacja może być trudna, a wręcz niemożliwa :/ Ostatnio edytowane przez jarenio ; 15-05-2014 o 11:23 |
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
Nie ośmieszaj się, za tą kwotę to możesz co najwyżej kupić dobrą Fiestę MK7 z 2008 roku.
Zapomnij o tej ofercie - powody poniżej: 1. Cena 2. Powypadkowy - brak osłony pod zderzakiem - nienaturalnie wysoko ramiona wycieraczek w stanie spoczynku - szpary lampa - maska nierówne 3. Deklarowany przebieg - jak ktoś mało jeździ nie zakłada gazu do auta, szczególnie że założenie gazu w DE jest dużo droższe niż u nas z powodu droższej robocizny. Możesz pożyczyć lawetę ale przy przeglądzie i ustaleniu danych identyfikacyjnych diagnosta ma obowiązek wpisać nr rejestracyjny auta więc i tak musisz najpierw załatwić tablice próbne (czyt. za nie zapłacić) a potem udać się na SKP i znowu do WK zarejestrować auto na miękki dowód. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
racja...
dzięki za rozświetlenie tematu, zwłaszcza z przeglądem |
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo Ghia CD4E
Silnik: 2.0
Rocznik: 2006
|
Nie chce zakładać nowego tematu więc napiszę tu skoro już poruszony temat mondeo i tak. Zamierzam kupić auto i m.in. patrzę na forda mondeo III. Tylko no właśnie jak to jest z tą blacharką i rdzewieniem? który rocznik najlepiej brać pod uwagę? Najlepiej jak wypowiedzą się osoby, które miały kontakt lub mają nadal z tym samochodem a nie "gdzieś słyszałem gdzieś czytałem". Pomoże ktoś?
Ostatnio edytowane przez piterrulez ; 16-05-2014 o 15:16 |
|
|
|