Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 22-06-2014, 09:58   #271
Andrzej
Prawie Moderator...

Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Cytat:
Napisał u08mlap Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja nic takiego nie pisałem na forum że mam najlepszy rejestrator to chyba Ty tak twierdzisz skoro tak piszesz
Cytat:
Napisał u08mlap Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
powtórzę to po raz kolejny ja kolego nie napisałem nigdzie i to nigdzie nigdzie że mój jest lepszy od twojego
a wcześniej:
Cytat:
nie masz nic lepszego
bez komentarza...

Stary 22-06-2014, 10:10   #272
u08mlap
ford::advanced

Model: Focus
Silnik: 1,0
Rocznik: 2013

po drugie masz te same parametry obiektywu co mój mio Video CODEC: H.264 , FULL HD 1080P resolution więc co masz lepszego ? to samo badziewie co moje i wiele innych jeszcze powiedz mi że oglądasz porównania na kompie to nie mam więcej pytań , fakt mniejszy fajny +GPS ale jak sam napisałeś nie potrzeby - wszystkie mają to samo jedne są ciut lesze jedna ciut gorsze ale nie na tyle aby to dało się zauważyć znacząco oczywiście w danym przedziale cenowym , ja tam się nie podniecam kamerka ma mi służyć w razie jakieś zdarzenia a nie oglądam filmów z po każdym przejechanym km. zamontowałem i zapomniałem że mam tyle w temacie
pozdrawiam

Bump:
Cytat:
Napisał Andrzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a wcześniej:

bez komentarza...
no właśnie bez komentarza

Ostatnio edytowane przez u08mlap ; 22-06-2014 o 10:12
u08mlap jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-06-2014, 10:23   #273
Andrzej
Prawie Moderator...

Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017

Cytat:
po drugie masz te same parametry obiektywu co mój mio Video CODEC: H.264 , FULL HD 1080P resolution więc co masz lepszego ? to samo badziewie co moje i wiele innych
Skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

temat wyczerpałem...
Stary 22-06-2014, 10:34   #274
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022

A właśnie że mój rejestrator jest najmojszy !

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-06-2014, 13:09   #275
piratus
ford::beginner

Model: FOCUS II
Silnik: 1,6
Rocznik: 2004

ROB^ czytałem że zmieniłeś w swojej G1WH soft na soft z DOD-a.
Powiedz czy zmieniło to tylko ikonki i logo przy starcie czy wiąże się to z dodatkowymi funkcjami w rejestratorze?
piratus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-06-2014, 13:15   #276
Rob^
FCP member

funkcji jest mniej ... nie można np wyłączyć trybu WDR ale niby po co ktoś chciał by to robić ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zdecydowanie lepiej działa balans bieli w kamerce, w sofcie G1WH występuje koloryzowanie obrazu ... zwykle na niebiesko. co widać na nagraniach na YT.
Na sofcie DOD`a są bardziej naturalne kolory.
Zauważyłem też minimalnie mniejsze szumy na nagraniach robionych w nocy.
Na nagraniach z YT trudno to dostrzec ale jak podłączę rejestrator po HDMI do TV 50` to widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Stary 22-06-2014, 22:04   #277
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015

A ja mam pytanko do kolegów, którzy na bieżąco śledzą nowinki techniczne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niestety "klocek" z Galaxy do Mondka się nie nadaje - już dwa razy szukałem go na dywaniku razem z lusterkiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jaką kamerkę byście polecili do 200zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Najlepiej jak najmniejsza, zastanawiałem się nad GoClever Mini - ale kiedyś miałem kamerkę za 80zł i to była masakra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-06-2014, 22:18   #278
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018

Ta co Robert podawał G1WH wydaje się być ciekawa

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2014, 19:48   #279
Tomciooo
ford::average

Imię: Tomek
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
Domyślnie

U Chińczyków G1WH jest z procesorem novatek i novatak. Który to oryginalny??
Novatak ma więcej kupionych.
Tomciooo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-07-2014, 10:29   #280
Rob^
FCP member

Właśnie dotarły do mnie filtry CPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koszt modyfikacji to [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] + klej termiczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... wszystko razem < 20zł
Aby to zrobić bardziej profesjonalnie potrzebny byłby jeszcze taki [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] za 6 zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale jako że takowego nie miałem musiał wystarczyć klej termiczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Filtr polaryzacyjny zmniejsza refleksy świetlne na szybie dzięki czemu kamera nie widzi swojego odbicia i odbić wnętrza auta w szybie.

Efekt działania jak na tym przykładowych filmikach z YT:

Odpowiedz

Zasady postowania