![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1671 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 13-10-2009
Model: MONDEO MK4
Silnik: 2,0l 140km
Rocznik: 2008
|
No tak...ale u mnie nic nie dziala. Ustawianie na max i na min nic nie da, bo ciagle wyswietla air condition off i przyciski nie dzialaja.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1672 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 13-10-2009
Model: MONDEO MK4
Silnik: 2,0l 140km
|
Panowie, widzę różnicę w fizycznej budowie modułu... ten nowszy spod mojego NX'a nie ma tylu pinów co stary moduł. Może problemem więc jest instalacja???
2 (2).jpg |
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1674 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Wtyczka nie ma znaczenia - w przedliftowym module do NXa też brak tych pinów.
Ad rem - nie ma co dalej testować - dziś to sprawdziłem. Poliftowe moduły klimatyzacji (nie ważne - z gałkami czy taki od NXa) nie działają w samochodach przedliftowych. Nie ma żadnych błędów, ale moduł nie rusza i klimatyzacja nie działa. Tak więc nie pozostaje nic innego, tylko "ukrywać" pod deską swój oryginalny moduł przedliftowy, natomiast ten poliftowy do NXa dobrze sprzedać komuś, kto kupił NXa bez modułu...
|
|
|
|
#1675 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-06-2014
Model: Puma
Silnik: 1
Rocznik: 22
|
Czy w Focusach na dużych wyświetlaczach poliftowych (zegary) też macie krzaki zamiast polskich znaków w nazwach ulic?
|
|
|
|
|
|
#1676 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
W NX SD po wgraniu polonizacji pojawiły się na wyświetlaczu zegarów poprane nazwy. Wcześniej były krzaki.
|
|
|
|
#1677 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-06-2014
Model: Puma
Silnik: 1
Rocznik: 22
|
Czyli można podejrzewać, że navi koduje znaki w wybranym języku zamiast np w utf8. No nic, będzie trzeba z tym żyć.
|
|
|
|
|
|
#1678 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafal
Model: Mondeo mk4 Titanium X
Silnik: 2.0 TDCi
|
Witajcie, mam problem z radiem a mianowicie radio nie łapie fal, ktos probował odkrecic antene i zapewne ja uszkodził ale wymieniłem na nowa ale problem jest ten sam, jesli antene nachyle pod odpowiednim katem radio gra czysto ale w czasie jazdy trzeszczy, czy moze byc problem z stopką mocowania anteny? macie jakieś inne pomysły?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1679 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 14-07-2014
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDI
Rocznik: 2011
|
Witam
Mam pytanko i sugestie. Czy próbował ktoś na oryginalnej karcie SD podmienić katalog DNL na aktualniejszą wersję z tego posta [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ? Do czego zmierzam, otóż co nam da taka podmianka podczas gdy wkładając po aktualizacji oprogramowania i spolszczenia Menu oryg. kartę cofa mi aktualizacje nawigacji ? Jest sens się w to zagłębiać i czy jest ryzyko wystąpienia błędu w nawi ? Posiadam kartę WE + T 2011 z końcówką kodu CAA Gdyby zdarzyła się sytuacja u kogoś jeszcze , że wgrał wersje schwarz a chciał podmienić na blau to potwierdzam, że "flashowanie" (nakładanie) odbyło się bez najmniejszych problemów. Mimo tego wciąż brak PL lektora w nawi. Ostatnio edytowane przez multigod ; 21-07-2014 o 16:52 Powód: Nowe informacje |
|
|
|
|
|
#1680 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Wrzuć i Ty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Winna może być też mapa, Koledzy mają 2014 lub 2013. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , kuga , mondeo mk4 , navigacja , nawigacja , radio |
|
|