Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 13-07-2014, 18:49   #21
Sethh
ford::advanced

Model: Puma
Silnik: 1
Rocznik: 22
Domyślnie Odp: S-MAX - dylematy przed zakupem

Od kiedy to przy zakupie samochodu wypicowanie czy wysprzątanie jest jakimś ważnym czynnikiem?

Sethh jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-07-2014, 19:48   #22
lukskajwoker

Cytat:
Napisał grzesiuj@onet.eu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
raczej tak bo widzę że kolega jest nie zdecydowany i jak na razie chce tylko pooglądać i popytać zakup auta to ryzyko w niemczech tak samo jak w polsce auta są lepsze i gorsze jadąc do niemiec po s-max za np. 30 tys zł na pewno nie kupi się auta tak wypicowanego wysprzątanego jak w polsce uwierz mi wiem coś na ten temat.
Jestem zdecydowany. A picowanie mnie nie interesuje - znam ten temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem w stanie tak wypicować auto że hoho ;P (odpowiednią chemią - nie marketową, i sprzętem).
Tak jak Ci pisałem - ani wyposażenie mnie nie interesuje tylko stan ogólny z małym przebiegiem. A jeśli chodzi o ogłoszenia - to wiesz jechać 1000km nie będąc przekonanym ? Sm wiesz. Musi być ta chemia mniej więcej. A ryzyko jakieś jest zawsze. Spoko - coś kupimy !
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-07-2014, 22:02   #23
grzesiuj@onet.eu
ford::average

Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI 180 KM
Rocznik: 2016

Cytat:
Napisał Sethh Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od kiedy to przy zakupie samochodu wypicowanie czy wysprzątanie jest jakimś ważnym czynnikiem?

jak bym cię zabrał do niemiec po auto to raczej żadnego byś nie kupił za takie pieniądze jak w polsce bo byś marudził że nie poodkurzane że silnik zapocony że ryski przy klamkach od paznokci a w polsce już tego nie ma bo wszystko jest usunięte a z reszta nie będę dyskutował w tej sprawie sprzedałem już w swoim życiu kilkadziesiąt aut i wiem jak to wygląda
grzesiuj@onet.eu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-07-2014, 22:36   #24
Sethh
ford::advanced

Model: Puma
Silnik: 1
Rocznik: 22

Chyba Cię rozum opuścił, jeśli myślisz, że wiesz lepiej niż ja na co zwracam uwagę przy zakupie samochodu.
Ten Twój post nieco mi jednak rozjaśnił skąd Ci się wcześniej wziął ten tekst o wysprzątaniu. W sumie nawet mnie to specjalnie nie dziwi. Ogarniętych ludzi jest jak na lekarstwo. Kupując używkę zapewne niektórzy chcieliby jeszcze oryginalnych folii w samochodzie.
Tak czy inaczej myślę, że jeśli ktoś jest na tyle ogarnięty, żeby zarejestrować się na forum i zasięgnąć języka to nie należy do grona ludzi, dla których poziom wysprzątania decyduje o zakupie lub nie.
Sethh jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-07-2014, 15:14   #25
lukskajwoker

ale wtropa
http://olx.pl/oferta/full-opcja-klim...tml#7fad50931d

Køretøj
MærkeFORD
ModelS-MAX VAN
StelnummerWF0SXXGBWS6R23967
Seneste reg.nr.UZ94630

gdy tymczasem w zeszłym roku miał 264.000 km (http://selvbetjening.trafikstyrelsen...px?Reg=uz94630)
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-07-2014, 15:25   #26
wojtekn
Moderator

Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000

lukskajwoker wstawiaj go do korygowanych. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wojtekn jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania