![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-06-2014
Model: Puma
Silnik: 1
Rocznik: 22
|
Od kiedy to przy zakupie samochodu wypicowanie czy wysprzątanie jest jakimś ważnym czynnikiem?
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
|
Cytat:
Jestem w stanie tak wypicować auto że hoho ;P (odpowiednią chemią - nie marketową, i sprzętem). Tak jak Ci pisałem - ani wyposażenie mnie nie interesuje tylko stan ogólny z małym przebiegiem. A jeśli chodzi o ogłoszenia - to wiesz jechać 1000km nie będąc przekonanym ? Sm wiesz. Musi być ta chemia mniej więcej. A ryzyko jakieś jest zawsze. Spoko - coś kupimy ! |
|
|
|
|
#23 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-06-2009
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI 180 KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
jak bym cię zabrał do niemiec po auto to raczej żadnego byś nie kupił za takie pieniądze jak w polsce bo byś marudził że nie poodkurzane że silnik zapocony że ryski przy klamkach od paznokci a w polsce już tego nie ma bo wszystko jest usunięte a z reszta nie będę dyskutował w tej sprawie sprzedałem już w swoim życiu kilkadziesiąt aut i wiem jak to wygląda |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-06-2014
Model: Puma
Silnik: 1
Rocznik: 22
|
Chyba Cię rozum opuścił, jeśli myślisz, że wiesz lepiej niż ja na co zwracam uwagę przy zakupie samochodu.
Ten Twój post nieco mi jednak rozjaśnił skąd Ci się wcześniej wziął ten tekst o wysprzątaniu. W sumie nawet mnie to specjalnie nie dziwi. Ogarniętych ludzi jest jak na lekarstwo. Kupując używkę zapewne niektórzy chcieliby jeszcze oryginalnych folii w samochodzie. Tak czy inaczej myślę, że jeśli ktoś jest na tyle ogarnięty, żeby zarejestrować się na forum i zasięgnąć języka to nie należy do grona ludzi, dla których poziom wysprzątania decyduje o zakupie lub nie. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
ale wtropa
http://olx.pl/oferta/full-opcja-klim...tml#7fad50931d Køretøj MærkeFORD ModelS-MAX VAN StelnummerWF0SXXGBWS6R23967 Seneste reg.nr.UZ94630 gdy tymczasem w zeszłym roku miał 264.000 km (http://selvbetjening.trafikstyrelsen...px?Reg=uz94630) |
|
|
|
#26 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
lukskajwoker wstawiaj go do korygowanych. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|