![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Grzes
Model: galaxy
Silnik: 1.9 tdi 110 km
Rocznik: 99
|
Na początku witam serdecznie użytkowników forum.
poszukuje schemat układu hamulcowego do forda galaxy mk1 99 110 km. a nigdzie takowego nie moglem znaleść. Dziekuje za każda informację. Ps-oczywiscie przewody w klapie w trakcie naprawy ;-)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Model: Galaxy mk1 GHIA
Silnik: 2,3 + gaz
Rocznik: 2000
|
Co ma klapa i układ hamulcowy wspólnego ze sobą? Sam nie wiem czy potrzebujesz układ rurek czy schemat układu elektrycznego układu hamulcowego.
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Grzes
Model: galaxy
Silnik: 1.9 tdi 110 km
Rocznik: 99
|
Brak czytania ze zrozumieniem? Pytanie bylo proste i oczywiste o schemat instalacji hamulcowej. tak jak w temacie. a info o klapie ze tez przelotka i kable w remoncie. tttm
jak nie masz zamiaru pomoc po co ten hejt?( nabicie licznka postow??) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Model: Galaxy mk1 GHIA
Silnik: 2,3 + gaz
Rocznik: 2000
|
W błąd wprowadza ta informacja o klapie. W jakim celu ją napisałeś to nie mam pojęcia.
Co do układu to schematu chyba nie znajdziesz bo wystarczy wskoczyć do kanału i zobaczyć od którego koła gdzie idą przewody hamulcowe. Jeśli potrzebujesz numerów części to jest temat na naszym forum, wystarczy poszukać : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] P.S. wystarczyło odpowiedzieć na moje pytanie a nie od razu najazd kolego
Ostatnio edytowane przez jedi6667 ; 05-10-2014 o 20:28 |
|
|
|