![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#81 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-09-2014
Model: c-max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2007
|
![]()
hmm jestem mile zaskoczony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może ktoś napisać jak w radiu sony 6cd (tzw. jajko) wejść w ustawienia bluetooth ? Wciśnięcie słuchawki i menu wycisza tylko głośniki . pozdrawiam ps. orginalne radio to było 6000cd ale sam zmieniłem na sony |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]()
To, że zestaw BT/VC był (sprawny) jak samochód wychodził z fabryki nie znaczy, że stan nie uległ zmianie przy przygotowywaniu samochodu do sprzedaży... W końcu na allegro te moduły skądś się biorą... Poczytaj watek o instalacji BT/VC i sprawdź czy masz moduł nad schowkiem pasażera koło poduszki powietrznej pasażera. Jak sprawdzisz, to będziemy się martwić dalej...
![]() |
#83 |
|
![]()
Na forum przeczytałem, żeby spróbować wyjąć bezpiecznik z radia, który ponoć resetuje moduł. Dzisiaj spróbowałem niestety bez zmian Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
|
![]() Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wychodzi chyba na to, że jest popsuty, proszę o porady ewentualnie jaki moduł kupić i na co zwrócić uwagę aby zadziałał, przypomnę , że mam radio sony 6cd.(po zakupie było 6000cd ale zmieniłem) Jeszcze jedno pytanko : Czy da się jakoś sprawdzić czy ten moduł jest faktycznie popsuty, bo boję się,że kupie nowy moduł i dalej nie będzie działało. Dzięki za pomoc Ostatnio edytowane przez ekus1964 ; 21-10-2014 o 20:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Jeśli radio 6000CD jeszcze jest "pod ręką", to na początek bym sprawdził czy z tamtym radiem moduł nie daje oznak życia...
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
A jeśli bym chcial kupić moduł pod te radio sony 6 cd to jaki początek numeru seryjnego musi mieć lub nr modelu?
Tak sobie teraz myślę, że ten moduł moze być dobry tylko nie współpracuje z radiem sony.Problem w tym,ze po zakupie c maxa od razu wymieniłem radio nie sprawdzając bt, gdyż nie wiedziałem ze jest :-) No a teraz moduł nie działa, bo nie jest pod radio sony dobrze kombinuje? :-) powodzenia Ostatnio edytowane przez ekus1964 ; 22-10-2014 o 06:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-03-2012
Model: Fiesta mk7 Sport
Silnik: 1.4
Rocznik: 2009
|
![]()
Jak jeszcze masz to stare radio to przełóż i będziesz wiedział.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
A jeśli chodzi o używke pod sony 6cd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-03-2012
Model: Fiesta mk7 Sport
Silnik: 1.4
Rocznik: 2009
|
![]()
Zmień na to:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Ale chce mieć sony bo czyta mp3 a tamto nie, wiec muszę wiedzieć jaki moduł pod sony 6cd kupić
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|