![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-04-2014
Model: MK IV
Silnik: 2.0 Pb + LPG
Rocznik: 2009
|
Czy te relingi będą pasowały do sedana. W moim mam takie otwory w belce nad drzwiami od spodu dachu. Czy te relingi ze zdjęcia mocuje się do nich czy to jakiś inny sposób mocowania? relingi.jpg
są to oryginalne fordowskie. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
masz foto mocowań ?
Wydaje się ze jest to ok .Jest to THIULE dla Forda . Ale weź zdobądź jeszcze zdjęcia mocowań
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Poradnik, czyli jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=145988 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Rafał
Model: S-max
Silnik: został tylko 2.5 FHEV
Rocznik: 2022
|
Cytat:
Tylko musisz się dowiedzieć czy to bagażnik bazowy od sedana czy kombi. Różnią się długością belek (tylna belka dla kombi jest krótsza). Ostatnio edytowane przez bobanr ; 25-10-2014 o 08:57 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 23-12-2010
Model: Mondeo
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2010
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Gorąca prośba. Niech ktoś zerknie na te fotki bagażnika i fotkę z otworem do mocowania w moim MK VI sedan. Czy ten bagażnik będzie pasował?
Gościu zapewnia mnie że to jest oryginalny bagażnik Forda pasujący do Sedana, Kombi i hatchbacka. Nie chce mi się w to wierzyć bo chyba aż tak uniwersalnych nie ma oryginalnych fordowskich bagażników. Dodatkowo nie widzę w nich a raczej w łapach otworu do mocowania w otworze nad drzwiami. I dodatkowo ja w swoim nie mam w otworach tych wkrętów do mocowania, czy one powinny być w komplecie z bagażnikiem czy w samochodzie jako zaślepki. Do gościa mam 500km więc nie podjadę. image2.jpg image3.jpg image6.jpg image5-1.jpg DSCF9923.jpg |
|
|
|
|
|
#7 |
|
FCP member
|
Mam ten sam
Pasuje do hatchbacka na 100% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do sedana również Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tu nie ma żadnych wkrętów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W łapach bagażnika masz wypustki które wchodzą w te otwory (takie centrowanie bagażnika) Pamiętaj aby sprzedawca dołączył do bagażnika specjalny klucz do zestawienia tego w kupę . Jest to specjalny klucz .Nie kupisz go oddzielnie jest integralną częścią bagażnika . Montaż banalny max 10 min i siedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Leszcz ps. za ile kupujesz ? ja dałem za nówkę 250 zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 28-10-2014 o 19:26 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Masz na myśli taki kluczyk
kluczyk.jpg Gościu chce 300zł za używkę. Nówkę za 250 zeta też bym przytulił. Jak ktoś ma to jestem chętny. 260Zł to nowe Amosy kosztują. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
FCP member
|
Cytat:
acha i niech gość dołączy Ci gumowe zaślepki na górę tych belek . Widać od góry rowek. Gumy były dołączone w komplecie
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 28-10-2014 o 22:19 |
|
|
|
|