![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
A jakbyś miał jakieś Titanium (od 2011 r) w Ecobooscie 1.6 "na oku" daj znać . Szukam Titanium 1.6l (navi, xenon , hatchback -kolor nie biały) pozdr Tomek
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 25-01-2015 o 12:01 |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Do niczego sie nie przyznaja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja podjechalem i na "glupa" spytalem o tego mondka, bo na placu go nie bylo juz. Uslyszalem, ze sprzedane i tyle.
Co do tych mondkow o ktore pytales: Ten 1 od prywatnej osoby- bezwypadkowy, 2 wlasciciel. Sprzedaje, bo chce kupic mk5. Moglby zostawic w rozliczeniu ale wiecej niz 10-11 by nie dostal. Jest na pewno pole do negocjacji.. Aha ma nowe hamulce przod+tyl, klocki pewnie tylko. Ten 2 - Sprzedaje Ford, dostajesz gwarancje, 1 wlasciciel, lakier do sprawdzenia bo ani slowa o Unfallfrei. Nie dodzwonilem sie, bo jest niedziela. Aha mam niedaleko jakies 80km, ale nie wiem kiedy bede w tamta strone jechal. Bump: Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Nie mam jak zagadać bo niemieckiego się nie nauczę w 1miech .
|
|
|
|
#44 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Ale co bys chcial wiedziec? 13000 jest do zrobienia, wszystko ponizej to trzeba auto widziec. To nie jest jakis odpicowany szrot od handlarza.
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
FCP member
|
Tak więc wiele samochodów które chciałem poszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest jeszcze jeden którego mógłbym kupić tyle że Niemiec nie chce sprzedać Polakowi. Nie chce mieć problemów czy coś takiego ... masakra. Doszedłem do porozumienia z jednym z serwisów że kupią go od niego i sprzedadzą mi o ile się zdecyduje . Autko to MK4 Titanium 1.6 ecoboost , z navi i xenonami . Mam więc do Was pytanie . Czy pchać się w autko 4 letnie za 13600eu z gwarancją że jest bezwypadkowe itp ,itd . Podpowiedzcie proszę. Leszcz
|
|
|
#46 |
|
FCP member
|
nikt nic nie podpowie?
|
|
|
#47 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
A co byś wolał usłyszeć na tak postawione pytanie ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#48 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Foka mk.3 Dłuuuga, a teraz mk4 też z plecakiem
Silnik: 1,6TDCi 95/116KM, Przelogowano na MK4 Connected 1,5 EcoBlue bez blue
Rocznik: 2011, 2020
|
Kto nie ryzykuje ten płaci więcej :0 3/4 tych co ryzykują też płaci jeszcze więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. WIęc wiesz albo kasa za to co dobre albo ryzyko że będą wydatki
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
bezwypadkowy, titanium, ksenon, navi, tubo benzyna z możliwością zmiany na mocne 200KM... nad czym tu się zastanawiać ?
|
![]() |
|
|
|