![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#361 | ||
|
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
|
Cytat:
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Lubię czytać takie posty. To może i kilka tysięcy to nie jest majątek przy aucie za 100 tys - i można kupić np nawigacje albo dopłacić do felg albo coś jeszcze. No ale potem kto za to zapłaci przy sprzedaży ... a rolety będzie można za 400 na alegro wystawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ACC jest dobre jak jest mały ruch - jak droga jest zatłoczona jak np praktycznie na okrągło A4 to można oszaleć - auto zwalnia i przyspiesza że się obiad wraca. Ostatnio edytowane przez kocur ; 28-02-2015 o 18:12 |
||
|
|
|
|
|
#362 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 27-04-2010
Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
|
Testowałem B8 przy małym ruchu na A2 i było ok. Mam jednak wrażenie, że klocki i tarcze 2x szybciej do wymiany bo dość ostro auto przyhamowuje. W Passacie oferowanym na Polskę jest lipa, bo ACC działa tylko do 160 km/h a na zwykły tempomat przełączyć się nie da. Podobno jak są opady śniegu to zalepia radar i przestaje działać. Tak czytałem na forach Mazdy i Passata. Dziwne, że nie jest podgrzewany.
Przy dużym ruchu to faktycznie może być upierdliwe. |
|
|
|
|
|
#363 |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
a zagwarantujesz mi ze przyciemniane szyby wystarczą i mojemu małemu nie będzie świecić???? a co jak przyciemnienie nie zda egzaminu ??? przykleje sobie z marketu za 10 zł. Wszystkie auta jakie oglądałem B8, MK5, Skoda miały przyciemniane szyby + roletki. Gdyby kosztowały z 1000 napewno bym nie wziął.
|
|
|
|
|
|
#364 |
|
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
|
biner - rozumiem, że twój mały to synek a nie "twój mały" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja mam już drugie dziecko, które jeżdzi bez przyciemnionych szyb i roleti i jakoś ani pierwsze ani drugie nie narzekało. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przyciemnione szyby wystarczą, tak jak wystarczą też roletki. Obie rzeczy nie ma sensu zamawiać. Ale jak chcesz, to kto ci zabroni. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#365 |
|
|
przyciemniane szyby są w pakiecie titanium a drugi pakiet jest z pasami dmuchanymi, a te pasy mają się nijak do fotelika,musialbym nowy fotelik na isofix kupować tak więc te szyby są z przymusu bardziej niż z chęci ich posiadania
Bump: a nie sorki ten drugi jest z klapa elektrycznie podnoszoną Bump: Te pakiety są tak zrobione że nic nie pasuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#366 |
|
Rocznik: 2013
|
Ta podnoszona klapa niby fajna ale spojlera nie można domówić dlatego, że juz za ciężko by miała. W takim razie ciekawe czy się otworzy jak śnieg na nią napada a zmiotka w bagażniku leży.
Przyciemniane szyby u mnie to mus, raz, że fajnie wygląda auto a dwa mniej się nagrzewa i dziecku mniej świeci. |
|
|
|
|
|
#367 |
|
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
- Mondeo nie pierwsze do którego nie można zamówić spojler z elektrycznie podnoszoną klapą.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - kupujesz auto za 100 patyków a nie stać Cię na porządny fotelik dla dziecka? Szczerze to wolałbym by mu świeciło w twarz niż by miało fotelik bez Isofix... |
|
|
|
|
|
#368 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: S-MAX TITANIUM
Silnik: 2.0 TDCI 163ps
|
Dla mnie system keyfree i elektryczna klapa to jest podstawa, nie wyobrażam sobie zamówienia nowego auta bez tych opcji. Obecnie już chyba większość producentów to oferuje
|
|
|
|
|
|
#369 | |
|
|
Cytat:
Bump: @kruger ty siedziałeś myslisz że przyciemniane szyby wystarczą ??i nie brać tych rolet |
|
|
|
|
|
|
#370 | |
|