![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#461 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
- idioci kupują na podstawie testów, reszta odwiedza salony i przymierza.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - nie ma cennika, to jest info z Genewy. Nie wiem skąd masz cenę o 9k w górę, nie porównuj cennik promocyjny / wyprzedażowy ze standardową ceną nowego modelu i tym bardziej nie z wersją 1.4TSI 92kW... Kurs CZK/PLN dziś 0.1532 (cinkciarz.pl), co daje 91.904,68 zł. |
|
|
|
|
|
#462 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
|
Atlis wiesz nawet masz rację. Jak i Forda kupują...
Bo samochody kupują sami fachowcy... Ok nie ciągnę tematu. |
|
|
|
|
|
#463 |
|
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
|
- poprostu do mnie argument - "bo testy" - nie przemawia. Jeżeli mam worek pieniędzy przeznaczony na zakup auta w klasie, to zanim się zdecyduję na zakup, jadę się nim przejechać. I nie tylko nim, ale też konkurencją. By się przekonać, że to dobry wybór. W trakcie takich jazd może się okazać, że to co jakiś szmatlawiec napisał wcale nie musi być prawdą lub, i co jest ważniejsze, to najlepsze niekoniecznie mi pasuje. Bo to, że coś jest dla jednego najlepsze, niekoniecznie musi być dla wszystkich.
Niestety zgadzam się z tobą - jest taka grupa klientów, którzy na podstawie testów auta kupują. No to niech kupują. Ja mam to gdzieś. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja kupuję to co jest dla mnie najlepsze, nie co jest najlepsze według dziennikarza. |
|
|
|
|
|
#464 |
|
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
|
Dokładnie tak jak napisane powyżej.
Jakbym miał kierować się testami dziennikarzy czy (bez urazy) niektórymi opiniami z tego tematu to bym musiał na głowę upaść Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Opinia np. że auto się super trzyma na zakrętach jest cenna ale i tak bym chciał się o tym sam przekonać. Przykładowo przyciemniane szyby - nie wiem czy teraz inaczej przyciemniają czy w innych szerokościach geograficznych jeździmy ale w moim mk4 z tyłu są oryginalnie przyciemniane i najostrzejsze słońce w lecie nie przebija. A roleta w aucie dla mnie to poczucie że jadę Polskim Busem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#465 |
|
![]() Zarejestrowany: 29-08-2012
Model: Volvo V90 T8
Silnik: 2.0 T8 390KM
Rocznik: 2019
|
Ja do swojego Mondka domówiłem jeszcze hak. Nigdy nie wiadomo kiedy się przyda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#466 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-11-2010
Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
|
|
|
|
|
|
|
#467 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-11-2010
Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
|
Ciekawe jaka roznica w jakosci dźwięku
|
|
|
|
|
|
#468 |
|
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
Jak dostanę to napiszę.Mi bardziej zależało na kamerze i dlatego wziąłęm conective, a przy okazji navi i park assist dla małżonki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#469 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-02-2015
Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 EcoBoost
|
Zastanawiałem się nad nawigacją i kamerą, ale stwierdziłem, że lepiej zainwestować w tablet/telefon i aplikację online, która sprawdzi się w mieście o wiele lepiej niż coś ze starymi mapami, bo nie wiadomo, jaki jest przewidywany cykl aktualizacji nawigacji w samochodzie. Podoba mi się opcja z VW AppLink, która pozwala wyświetlać na ekranie multimedialnym widok z telefonu. A kamera? W mojej opinii czujniki w zupełności wystarczają.
|
|
|
|
|
|
#470 | |
|
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
|
MAm czujniki w obecnej sytuacji i powiem ci że kamera jest o wieleeeeee lepsza dlatego zamowiłem conective
Bump: Cytat:
Bump: Informacja z Ford Polska bo rozmawialem z babką |
|
|
|
|