![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2015
|
Witam. Poprzednia furka sprzedana a więc trzeba nabyć nową. Panowie czy możecie mi coś powiedzieć o tych Smaxach:
1. nr VIN WF0SXXGBWS6R19147 (niby około 200tyś km) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 2. nr VIN WF0SXXGBWS6T01007 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Bardzo tanie te autka. Boje się ze za tą cenę nic dobrego z nich nie wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Nawet za nic dobrego to nie wróży niestety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
No ten srebrny faktycznie tani ale ten drugi ma już swoje lata. Kilka opinii na temat tego handlarza jest (raczej pozytywne). Dzisiaj zadzwonię do Forda. Może coś mi powiedzą na temat tego auta.
Wyslane z Lumia 925 Tapatalk |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-02-2015
Model: S-MAX
Silnik: 2.O PB
Rocznik: 2006
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tańczący z S-Maxami
|
Wow s-max za 20 tyś. Coraz ciekawiej się robi. Kto przebije? Może znajdziecie jakiegoś rodzynka za 15 tyś zł - oczywiście bezwypadkowy oryginalny przebieg do 100 tyś.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() Zarejestrowany: 09-02-2015
Model: S-MAX
Silnik: 2.O PB
Rocznik: 2006
|
Cytat:
Oczywiście jeśli weźmiemy pod lupę Titanium z alu, szklanym dachem i innymi bajerami to cena oczywiście jest wyższa. Natomiast 9 letnia "podstawówka" na stalowych felgach to cena musi być adekwatna. Wystarczy sprawdzić bazy Eurotax to się przekonasz na własne oczy. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tańczący z S-Maxami
|
Eurotax posiłkuje się ogółem polskich aut (w tym tymi szrotami ściąganymi przez handlarzy z milinowymi przebiegami). Ja uważam że za auto którym da się bezawaryjnie pojeździć trzeba wyłożyć ponad 30 tyś.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Na szczęście dla mnie faktycznie ceny w porównaniu z poprzednim rokiem zeszły w dół. Jedne są lepsze, drugie gorsze. Trzeba wypośrodkować. Zdaje sobie sprawę, że mój nowy nabytek to nie będzie jakiś rodzynek.
Wyslane z Lumia 925 Tapatalk |
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]() Imię: Jacek
Model: x-trail
Silnik: 1,6
Rocznik: 2016
|
StingerA6 nie zgodzę się z Tobą.
Ja przymierzam się do zmiany auta przed wakacjami i powiem, że będę zadowolony jak te 28 tysi ktoś za mojego s-maxa da. Mam rocznik 2006 i przebieg z 2 z przodu. Myślę ,że co innego chcieć jakieś pieniądze za auto a co innego je sprzedać i nie bujać się z tym przez pół roku. Pozdrawiam. |
|
|
|