![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
jest coś takiego jak allegro
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
ford::average
![]() Imię: Grzesiek
Model: Focus MK2 lift
Silnik: 1,6 100KM
Rocznik: 2008
|
Owszem. Gdybym nie studiował Allegro od kilku dni, to bym tu nie pisał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na Allegro po pierwsze, większość mieszków wraz z ramką są do skrzyń z tunelem bez podłokietnika, czyli te mniejsze. Piszę większość, bo nie zadawałem pytania przy każdej aukcji. Na niektórych odpisali mi podając wymiary ramek i niestety, wszystkie za małe. Po drugie szukałem używanych, szukałem podłokietników znów (żeby może samą ramkę wyłapać), ale niestety bez efektów. Na OLX znalazłem właśnie Focusa MK2 po liftingu na części, rozbitego. Tak jak mówiłem, dzwoniłem w sobotę do sprzedającego, ale był pijany (w tle odgłosy imprezy) i mówił, że "nie ma" (cokolwiek to mogło znaczyć), ale na koniec rozmowy burknął "zadzwoń w poniedziałek"... Tak więc wszelkie serwisy aukcyjne na razie mi nie pomagają w znalezieniu tej części. Oczywiście (co już w tym wątku wspomniałem) jest jeszcze ASO, ale cena od 450 zł do 1200 zł w zależności od wersji troszeczkę odpycha. W mojej okolicy na szrotach nie mają takiego Focusa. Dlatego proszę o pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może ktoś ma blisko na jakiś szrot i znajdzie coś takiego... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Wyszło to mniej więcej tak. Szaro na dworze, a tylko jedno zdjęcie z lampą zrobiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. te szpary troszkę bolą w oczy, ale ujdzie. Może jak okazyjnie znajdę te osłony to wymienię. Mógłbym coś poprawić, ale leje i nie chce mi się w zamkniętym aucie męczyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tapnięte z Lumii 920 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Hubert
Model: Ford Focus II FL
Silnik: 1,6 TDCI ECOnetic
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
Pomyślę jak będzie cieplej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak czy siak dzięki wielkie, może obędzie się bez kupna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Hubert
Model: Ford Focus II FL
Silnik: 1,6 TDCI ECOnetic
|
Pomyśl bo na pewno się uda - u mnie poszło więc i u Ciebie też się da.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
|
Tak czy siak dalej nie mam tego mieszka... Moja jedyna poszlaka z Grudziądza dzisiaj mi powiedziała, że nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy to naprawdę takie rzadkie cudo? |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
|
Może ktoś pomoże z tym:
W katalogu forda są dwa schematy tunelu środkowego, z podłokietnikiem i bez. W schemacie z podłokietnikiem nie ma mieszka skrzyni biegów. Jest on tylko w schemacie tunelu bez podłokietnika. Pytanie: W tym schemacie przy mieszku są dwa kody produktu. Jest w stanie ktoś stwierdzić, który to jest ten większy? Ten do tunelu z podłokietnikiem? Czy to w ogóle ani ten, ani ten? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Kod części: Cytat:
Proszę o pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poszukiwania trwają... |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
|
Misja zakończona powodzeniem. Znalazłem na Allegro nowy, za stówkę. Facet ma dwa rodzaje mieszków. Z większą i mniejszą ramką.
Niestety skora to nie jest, przynajmniej ten fabryczny wydaje się grubszy. Dzięki za wszelką pomoc, tunel w końcu w całości wymieniony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tapnięte z Lumii 920 |
|
|
|
![]() |
|
|
|