![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Model: Focus III Hatchback
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo Mk4 Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 140 KM/ 174 KM i 406 nm
Rocznik: 2008
|
Oryginał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
![]() Imię: Michał
Model: MONDEO Titanium
Silnik: 2.0 TDCi
|
Cytat:
Ja za miesiąc będe też już po montażu, części już w Polsce czekają tylko ja jeszcze w przednią atrapę będę montował światełka dzienne |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
Moja cena malowania nie bedzie pewnie adekwatna do innych dlatego cieżko mi powiedzieć ile za malowanie gdyż lakiernik akurat to bardzo dobry znajomy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiec akurat w tej kwesti mogłem śmiało ciąć kosztyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Model: Focus III Hatchback
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
ford::professional
![]() Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
|
Mój egzemplarz Mondolota posiada kolor srebrny (dokładnie Machine silver m.), w związku z tym dokładki powinny być w ciemniejszym kolorze i dlatego potrzebuję waszej porady, bo mam kilka pomysłów i sam nie wiem co wybrać.
- Pierwszy pomysł to w zasadzie standard, tzn. iść w kolory takie jakie ma obecnie (po zmianach) @marcin8087. - Drugi pomysł to pomalować dokładki plus felgi (letnie) 18" (OEM Ford) na kolor a`la fordowski niebieski/granatowy (pytanie jeszcze czy mat czy metalic) - wydech też byłby mniej więcej w tych kolorach, inspiracja by @Heko w jednym z Mustangów przez niego dłubanych. - Trzeci pomysł to dodatki na czarno wraz z felgami - inspiracja z UK, coś w tym stylu (bez dachu i niekoniecznie z ciemnymi lampami, aczkolwiek...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.): Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W drugim pomyśle te elementy , które są czarne na powyższych fotka, myślę zrobić odpowiednio w kolorze granatowym/niebieskim. Co o tym myślicie? Który pomysł waszym zdaniem będzie najciekawiej wyglądał? Nie ukrywam, że najbardziej intryguje mnie pomysł z niebieskim/granatowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FORD MONDEO Mk4 Ostatnio edytowane przez ethernal ; 05-05-2015 o 22:01 |
|
|
|
|
|
#79 |
|
ford::professional
![]() Imię: Darek
Model: KUGA MK2 ST Line
Silnik: 2.0Tdci-200Km/450N
Rocznik: 2017
|
Najlepiej pasuje czarny połysk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mat jest ciężki do utrzymaniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. masz foty to wiesz jak bedzie wyglądał w realu a niebieski nie wiem...
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
|
Mi się tez podoba ten czarny połysk szczerze mówiąc jakoś nie umiem sobie wyobrazic niebieskich/granatowych dodatków
|
|
|
|
![]() |
|
|
|