![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Focus MK2
Silnik: 1.4
Rocznik: 2005
|
Czerwone podświetlenie chyba tak szybko nie było stosowane. Dopiero chyba w 2007 wrzucili czerwone podświetlanie. Jeżeli sie mylę niej mnie ktoś poprawi. Najlepiej to rozebrać tą klamkę i zobaczyć jaka data jest wytłoczona na wewnętrznej stronie.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Kuba
Model: CR-V
Silnik: 2.0
Rocznik: 1999
|
Dzięki za zainteresowanie tematem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie za bardzo mi to nie przeszkadza, ale pewnie za jakiś czas dołożę przycisk, skoro to nie problem. Dzięki radek70 za podanie numeru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba, że okaże się, że nie ma tam kostki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po sprawdzeniu miernikiem przed zakupem wiem, że na 100% drzwi nie były malowane (więc zakładam że nie było "bum"). Ogólnie też wydaje mi się to dziwne i zachodzę w głowę dlaczego jest tak jak jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może ktoś miał takie widzimisie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
Więc szerokości i cieszyć się Focusem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ta pierdoła wyjaśni się z czasem.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| elektryczne szyby , wyposażenie |
|
|