![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Ford s max
Silnik: 2,5
Rocznik: 2009
|
Witam
szukam kogoś z okolić Wyszkowa, Warszawy do założenia świateł led dziennych. Tak żeby w trybie auto w dzień świeciły sie ledy a gdy się ściemni to załączały sie mijania. Proszę o oferte na pw. Światła jakie chce kupic to koszt około 250zł. Jeśli są jakieś światła led które można założyć bez ingerencji w cięcie zderzaka to proszę pisać. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-06-2014
Model: Ford Focus MK2
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
|
Ja zakładałem ledy w [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Szybko, sprawnie, mogę polecić. Jak masz czujnik zmierzchu to on robi cała robotę sam. U mnie działa to dobrze, chociaż czasem włącza światła np. pod wiaduktem jak stoję w korku.
Ostatnio edytowane przez dagetto ; 10-06-2015 o 23:49 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
ile cie to kosztowąło i jakie ledy? z cięciem zderzaka?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-06-2014
Model: Ford Focus MK2
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
|
Cena jest dobierana indywidualnie, najlepiej napisz maila. Ja mam focusa 2 wiec poszły w miejsce przeciwmgłowych bez cięcia.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
a może ktoś z forumowiczów, który zakładał sobie i zna się troszkę na tym chciałby mi pomóc? oczywiście za odpowiednią opłatą
|
|
|
|