![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2571 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Radek
Model: titanium X
Silnik: 1.8
Rocznik: 2007
|
zgadza się, dlatego napisałem posta w formie pytającej a nie o treści "wgrałem i nie działa"
Zwróć uwagę na: Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2573 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Musisz zacząć od początku,jaka navi,czy DVD ,czy też SD.
Są firmy specjalizujące się we "wgrywaniu" nowych map do tych navi i przy okazji spolszczaja je również (chociaż w przypadku NX SD to bez sensu wydane pieniądze bo można ja spolszczyć samemu).Poszukaj np na allegro. |
|
|
|
|
|
#2574 |
|
|
nie mam pojęciaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dotykowa... (auto kupiłem dzisiaj) |
|
|
|
|
|
#2575 |
|
ford::professional
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4 kombi ghia
Silnik: 2.0 Pb + LPG
Rocznik: 2008
|
To chociaż podaj w swoich danych konkretny rocznik auta, a nie przedział 2008-2011, który zahacza o przedlifty, międzylifty i polifty.
Jak nie wiesz jakie masz radio to wrzuć zdjęcie radia lub podaj nr vin auta to mniej więcej będzie się można zorientować co tam masz. |
|
|
|
|
|
#2576 |
|
|
juz zaktualizowałem profil :-)
Radio mam dvd, otworzyłem klapkę zgodnie z instrukcja i znalazłem jedynie slot na płyty (napęd). Wracając do tematu, szukam płyty do niej, byle bardziej dokładnej, gdyz navi często używam w związku z pracą po mieście w którym nigdy nie mieszkałem :-( |
|
|
|
|
|
#2577 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Proszę bardzo: "płyta trochę dokładniejsza" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#2578 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus 5d Platinium X
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2009
|
Witam.
Próbowałem przebrnąć przez cały wątek ale nie jest to łatwe i mam większy mętlik w głowie niż miałem na początku. Płyta w nawigacji po wyciągnięciu gałki i zaślepki jest dość mocno porysowana. Mam wrażenie, że navi nie może jej odczytać (wnioskuję po dźwięku i objawach). Jedyne co to po dłuższym oczekiwaniu można wpisać trasę ale nie pokazuje się mapa. Proszę o info co można z tym zrobić. Gdzie znaleźć mapy i czy można spolszczyć navi? Rozumiem, że obowiązuje procedura z pierwszego postu. Załączam fotki. |
|
|
|
|
|
#2579 |
|
ford::advanced
Model: Ford Mondeo MK5 FL, Ford Mondeo MK4 FL
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM; 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2020, 2011
|
Nowe mapy możesz nabyć tutaj:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] w poście #567. Co do spolszczenia to w przypadku nx dvd nie ma takiej możliwości no chyba że skorzystasz z usług firm które "uczą auta polskiego". Gdy w taki sposób spolszczysz navi będziesz miał również możliwość korzystania z nie oryginalnych map. tapatalk@GT-I9505 |
|
|
|
|
|
#2580 |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mk4 2.0 tdci lift
Silnik: 163km.
Rocznik: 2011
|
Mam i ja
Wgrałem soft z niebieskiej na kartę z nr.BS7T-19H449-CAA mapa 2011 i śmiga bez problemu,trwało około 20min.Teraz tylko czeka zakup TomTom 2015 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , kuga , mondeo mk4 , navigacja , nawigacja , radio |
|
|