![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bartłomiej
Model: Focus C-max
Silnik: 1.8 beznyna
Rocznik: 2004
|
Witam serdecznie!Mam pytanie czy w Waszych autach licznik dziennych kilometrów też dobija do 1000 km i liczy od zera?Niby błachostka ale trochę mnie to irytuje Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
to nie jest licznik przebiegu auta, tylko licznik km dzienny , nawet w starych autach dochodzi do 999km i zeruje się.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Poradnik, czyli jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=145988 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Tomek
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1.8 benzyna 125KM
Rocznik: 2005
|
wiele samochodów starszej generacji nie ma licznika km dziennych, a jak już jest to od zawsze 999km i od 0 startował, myślę że po wyciągnięciu średnich producenci przyjęli że nie wiele osób robi więcej niż 1000km dziennie więc tylko taki zakres został uwzględniony, następny zakres byłby 9999 więc raczej dla nie których jak licznik km rocznych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakkolwiek to brzmi. Jak dla mnie 1000k jest dobrym licznikiem dziennym.
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
u mnie jest ponad 1000 ale nie wiem ile bo kasuje często Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle że mam mondeo |
|
|
|