Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 25-07-2015, 02:50   #81
Du_poid
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Proszę o pomoc w zakupie 2.5t

HAHA z aukcji "fotochromatyczne lusterko tyle" czyli gdzie w bagażniku się ściemnia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak Ci radze tego też sobie daruj.

Du_poid jest offline  
Stary 25-07-2015, 08:05   #82
mkocot
ford::amateur

Imię: Marcin
Model: mk4
Silnik: 2.5
Rocznik: 2007

Masz w swoim mondeo fotochromatyczne lusterko cofania (wewnątrz auta) i lusterka boczne?
mkocot jest offline  
Stary 25-07-2015, 10:01   #83
slawek-kali
ford::expert

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025

Lusterka boczne nie sa fotochromatyczne, jesli auto posiada pamiec foteli to sie przestawiają gdy wrzucimy wsteczny bieg, oczywiscie jesli sobie je wczesniej ustawimy i zapiszemy te ustawienia. Fotochrom jest w srodku auta i dzieki niemu nie będziemy oślepieni slupem światła auta jadącego za nami gdy w nie spojrzymy.

Z ogloszenia nie pasuje tez tekst "bi-xenon skrętny" takie czegos Ford nie produkowal!
slawek-kali jest offline  
Stary 25-07-2015, 21:05   #84
kocur
ford::average

Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024

Z tego ogłoszenia nic nie pasuje. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja nie wiem czemu jedni się oburzają jak im 99% ludzi na forum tłucze do głowy że okazja to jest jak kumpel sprzedaje a nie zawodowy handlarz.

Mój rocznik jest wyceniony (lekko zaniżona stawka z różnych względów) na 36 tys. Wersja wypas - tylko bez navi.

A ktoś mi będzie wciskał kit że za 10 tys taniej mu ktoś z Niemcowni przywiezie i jeszcze cło, VAT i akcyzę zapłaci . no k..wa mać Panie i Panowie.
Stary 25-07-2015, 21:24   #85
nfs

Cytat:
Napisał ogodaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzięki a panowie co możecie powiedzień o tym :
http://otomoto.pl/oferta/ford-mondeo...&id_at=2113461
wg mnie prezentuje się bardzo dobrze, trzeba tylko sprawdzić czy na pewno jest bezwypadkowy

Stary 25-07-2015, 21:31   #86
slawek-kali

Dobre miejsce ktos wybral na czujniki parkowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolejny skladany pewnie, fotel kierowy szyty!! albo te zdjecie tak przeklamuje...
slawek-kali jest offline  
Stary 25-07-2015, 21:34   #87
mareksw

Imię: Marek
Model: Focus
Silnik: 1.6B
Rocznik: 2011

Kolega Ogodaw jeszcze się nie przejechał tak jak ja kupując 3 lata temu okazje w postaci FF II 1.8 TDCi... przy kupnie sprawdzany itp ideal... a miesiącu zaczęły się schody. Teraz już wiem, że pojęcie okazji nie istnieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pomyśl ile kosztownych niespodzianek może Cie czekać w MKIV 2.5T
mareksw jest offline  
Stary 25-07-2015, 21:38   #88
ogodaw
ford::advanced

Imię: Dawid
Model: Mondeo MK3, MK4 VW Touareg
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM, 2.5T, 3,0 TDI
Rocznik: 2001 JEST 2007

Przebieg kiedyś ktoś mi sprawdzał i nie pasowało a po za tym stoi już rok a gościu nie chciał wysłać mi więcej zdjęć wiec darowałem sobie go. Ja już mam wybrany będzie to ten tylko czekam aż kolega wróci z nad morza [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
ogodaw jest offline  
Stary 25-07-2015, 21:43   #89
slawek-kali

Bedzie ladyn Titanium Executive!! Tylko nie wiem co to za model Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiscie auta nie skreslam.
slawek-kali jest offline  
Stary 25-07-2015, 21:46   #90
mareksw

Imię: Marek
Model: Focus
Silnik: 1.6B
Rocznik: 2011

Cytat:
Napisał ogodaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przebieg kiedyś ktoś mi sprawdzał i nie pasowało a po za tym stoi już rok a gościu nie chciał wysłać mi więcej zdjęć wiec darowałem sobie go. Ja już mam wybrany będzie to ten tylko czekam aż kolega wróci z nad morza [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
25 tysięcy rocznie na samochód służbowy w Szwajcarii to deczko mało.
mareksw jest offline  
Zamknięty Temat

Zasady postowania