![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-02-2014
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2007
|
![]()
Rozkodowały mi się przyciski od radia na kierownicy. Radio Sony (czarny owal).
Przyciski "góra (vol+)" i "w dół (vol-)" przeszukują stacje radiowe do przodu Przycisk "w lewo (I<)" przełącza do przodu zaprogramowane stacje Przycisk "w prawo (>I)" przeszukuje stacje radiowe do tyłu Przycisk "M" nie działa. Jakiś czas temu już miałem ten problem. Pomogło włączenie zapłonu z wciśniętym przyciskiem "góra (vol+)". Teraz to nie pomaga. Czy ktoś z Was miał już taki problem? Na forum nie znalazłem takiego tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
Udało mi się usunąć usterkę. Pomogło wciśnięcie i trzymanie przycisku vol-. Po około 3 sekundach zaskoczyło i wróciły funkcje pozostałych przycisków. Doszedłem do tego sam. To chyba bardzo rzadki problem bo na anglojęzycznych stronach nic na ten temat nie znalazłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Niestety usterka co jakiś czas powraca. Podany sposób do tej pory działał ale teraz nic nie pomaga. Przychodzi Wam do głowy gdzie może leżeć problem?
|
![]() |
![]() |