![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] forumowe autka , w Twoim budżecie |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
Bump: tego z 1 linku też podałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak chcesz "zagranicę" w Titanium to zobacz ile kosztują tam [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i uważaj na te tańsze już sprowadzone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 04-09-2015 o 16:06 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-04-2011
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
Rocznik: 2004
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Te Mondeo jest idealne, niestety dziś zadzwoniłem do właściciela i jest umówiony na transakcję. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do 1 linku, kombi... nie pasuje mi to zupełnie. Natomiast widzę, że właściciel wymienił turbinę, rozrząd, dwumas przy 180-200tyś km. Ciężko by takiego znaleźć, bo obstawiam że większość na allegro/otomoto nie ma nic wymienione i dlatego są wystawione. A jak ze strata wartości MK4? Np. w przyszłym roku na sezon, kwiecień, ceny 4-5 tyś w dół? Ostatnio edytowane przez akabibdudka ; 04-09-2015 o 16:25 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-04-2011
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
Rocznik: 2004
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Cytat:
Może to ten? Mondeo 2007-2014, 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW, Srebrny Stardust (metaliczny) Numer VIN: WF0EXXGBBE7D45796 Numer homologacji (TAN): E13*2001/116*0249 Główne funkcje Data produkcji: 27.04.2007 Model pojazdu: Mondeo 2007-2014 Typ nadwozia: 5-Drzwiowy Sedan Wersja: Seria 60 Silnik: 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW Przekładnia: 6-bieg. przekł. ręczn. - MMT6 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Emisja spalin poziom IV + DPF Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"D" Lakier: Srebrny Stardust (metaliczny) Materiał we wnętrzu: Airfield / Ebony Ostatnio edytowane przez Mariusz ; 05-09-2015 o 16:34 |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
w ogłoszeniu PRZEBIEG: 203 000 km
05/2009 ok.63kkm 01/2010 ok.109kkm i tyle JA a dalej pomyśl |
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() Imię: Stan
Model: Ford E-150 Conversion
Silnik: 4.6
Rocznik: 2006
|
Witam
Potwierdzam wskazania licznika przebiegu,podane przez srs. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-09-2015
Model: szukam
Silnik: szukam
Rocznik: szukam
|
Cytat:
Cytat:
Stan faktyczny(oczywiście nie bezwypadkowe/bezkolizyjne jak tam kto interpretuje) MINUSY: -malowany przedni lewy błotnik i zderzak (jakaś obcierka była bo szpachli tam nie ma ) -tylny prawy błotnik z wstawioną reparaturką poszycia przy świetle (wewnętrzne blachy oryginalne), auto wycieniowane w kierunku drzwi które też dostały drugą warstwę lakieru -w związku z ww. naprawą naprawiany był też tylni pas, ale uszkodzenia były minimalne -gdzieniegdzie jakieś ryski dookoła i odpryski (większy na masce) -wymieniana szyba przednia -kijowe chińskie radio z uszkodzonym dotykiem -do wymiany pasek wielorowkowy, napinacz i rolka PLUSY: -podłużnice wszystkie całe i oryginalne -widać, że naprawy wykonywane profesjonalnie, zabezpieczenie antykorozyjne itd zrobione -lakier położony i wycieniowany bardzo ładnie (oprócz dółu przedniego zderzaka tam chyba też najnowsza poprawka) -ładnie zachowane wnętrze -zawieszenie regularnie serwisowane i zadbane -niemal nowe tarcze i klocki z przodu Co ciekawe nie wierze w książki serwisowe w autach od handlarzy (z uwagi na wpisy w sieci temu autku przyglądałem się jeszcze bardziej) ALE w tej oprócz wpisów były dokumenty poleasingowe pierwszego właściciela/faktury drugiej właścicielki (nawet niedotyczące auta - lol) oraz tuv'y.. trochę tego dużo nawet objętościowo by podrabiać.. historie przebiegu udało się zweryfikować na datę: koniec 2013 roku, ale info dostałem już po zakupie.. Jednych taki stan ogólny przerazi, innych nie, mi to auto bardzo pasuje, gdyby moje poprzednie auto padło wcześniej, pewnie odkupił bym podobnego z salonu PL od wujka i wiecie co, był po zdecydowanie gorszych naprawach a poszedł drożej bo z PL.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Według mnie czasem warto popatrzeć nawet u handlarzy, grunt to prześwietlić auto bardzo dokładnie.. dziś wszyscy kit w żywe oczy wciskają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy okazji witam się jako nowy, mam nadzieje aktywny członek forum..trochę pracy nad mondkiem mnie jeszcze czeka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
No i wsio jasne po lekkich przejsciach ale nie trup i bedzie jeżdził.
Witamy. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-09-2015
Model: VW
Silnik: 1,9 TDI
Rocznik: 2006
|
Trudno znaleźć jakiegoś sensownego Mondeo MK4 z 2 litrową beznzyną, wszystko co ciekawego się pojawia w budżecie około 30k to niestety diesle. Benzyna jak nieźle wyposażona, krajowa z udokumentowanym przebiegiem to i kosztuje już znacznie powyżej 30k.
Ten model ładnie wygląda, gdyby nie sedan to nawet mógłbym pomyśleć o tej kwocie. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|