Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 23-12-2013, 18:47   #21
Pionierek123
ford::beginner

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot EX

Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie blanga ten link .
Mi sie otwiera poprawnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może spróbuj stronę główna otworzyć i wtedy poszukać (jest po niemiecku ale jakby co pomogę szukać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Pionierek123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-12-2013, 20:01   #22
eclipse
ford::expert

Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007

No.... teraz się otwiera wsztstko.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale TMC informacja na Polske Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.brak .
Pokrycie w nr domów w 62% to tak jak w tej co mam z 2008r

A jak się to ma ze szczegółową siecią ulic ~100% jak to rozumieć
czy można wpisać ulicę bo w mojej raczej nie bardzo tylko miejscowość i ew punkt np,,.Wasbruk'' stacja paliw w okolicy ..
Jeszcze jedno czy lektor jest polski????.....

Ostatnio edytowane przez eclipse ; 23-12-2013 o 20:07
eclipse jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-12-2013, 09:06   #23
Pionierek123

Jeszcze tego nie wiem bo dopiero co zamówiłem i czekam na dostawę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Myślałem że już ktoś używał tej lub poprzedniej (2013) i może mi coś powiedzieć (dokładnie Twoje pytania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Ale jak przyjdzie to podzielę się z wami moimi spostrzeżeniami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 03-01-2014, 22:13   #24
Pionierek123

Już ja używam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Toruniu wszystkie, nawet najmniejsze uliczki zna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem bardzo zadowolony. Zobaczymy jak będzie w trasie. Bo prowadzi nawet przez jeszcze nie kompletnie zbudowaną A1 do Łodzi (ale przerwy nie pokazuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 04-01-2014, 12:21   #25
eclipse
ford::expert

Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007

Może wrzuć kilka szczegółowych fotek co pokazuje wyświetlacz w nawigacji i na licznikach . Przede wszystkim chodzi mi o ulice i numery . ew ustawienia .
Stary 05-01-2014, 22:54   #26
Pionierek123

Pokazuje wszystkie numery domów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No a strzałki zostały niestety te same. Tylko drogi krajowe to dla niej droga "S" czyli po polsku expresówka. Nie miałem jeszcze przyjemności jechać expresówką więc nie wiem co tam pokarze.
Stary 06-01-2014, 00:53   #27
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale TMC informacja na Polske Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.brak .
..
Tego się nie przeskoczy, bo w Polsce nikt nie nadaje publicznego (bezabonamentowego) TMC.
Jest chyba 2 czy 3 dostawców TMC w Polsce, ale tylko na urządzenia przez nich dostarczone (z wliczonym w cenę abonamentem). Te usługi są oczywiście jakoś tam zaszyfrowane/ukryte, ze normalne urządzenia o nich w ogóle nie wiedzą.
Stary 28-02-2015, 20:48   #28
Rocky72
ford::amateur

Model: Ford Focus Mk2
Silnik: 1.6TDCI
Rocznik: 2006
Unhappy Radio--pomoc jak przewijać w doł w menu

Witam, mam takie pytanko czy w radiu Blakpunkt travel ex idzie ustawić język Polski w menu? jestem nowym posiadaczem Forda i jestem z tego zielony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2 pytanko jak zjechać strzałką w menu na doł bo klikam we wszystko co tam jest po kolei i nie umiem za cholerę zjechać na doł.. I 3 pytanko czy idzie jakoś ustawić z tyłu głośniki żeby grały jak z przodu? bo ciszej grają możliwe ze poprzedni właściciel tak to zrobił..

Ostatnio edytowane przez Rocky72 ; 28-02-2015 o 21:00
Rocky72 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-09-2015, 12:12   #29
coolpick
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006

Cytat:
Napisał miro. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Vitam

Mój problem polega na tym, że kupiłem nowy telefon i nie mogę się połączyć z radiem za pomocą bluetooth.

Próbowałem chyba na wszystkie możliwe sposoby, odinstalowywałem starą słuchawkę, instalowałem nową i nic, później ponownie starą i działa bez zarzutu.
Na ekranie pojawia mi się komunikat, że powinienem wykasować jeden z poprzednich telefonów... Za chiny nie wiem jak to zrobić...

Może któryś z Was coś takiego umie rozwiązać.
Witam,

odkopuję stary post bo mam dokładnie ten sam problem. Od niedawna jestem posiadaczem focusa z tym radyjkiem i przy próbie podłączenia telefonu przez bluetooth dostaję informację że mam wykasować jeden z poprzednich telefonów. Czy wie ktoś jak można to zrobić?
coolpick jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania