![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-03-2010
Model: 1.mondeo mk4 2. F10 535d
Silnik: TDCI
Rocznik: 2007,2011
|
Oto mój zestaw doświadczalnyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aby odpalić zegary na stole potrzebne jest BCM i PCM razem spięte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wczoraj wgrałem znajomemu wizaualizację czujników parkowania i działaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez sashxxx ; 14-10-2015 o 23:03 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Dzisiaj trochę głupot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sorki za jakość zdjeć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez sashxxx ; 15-10-2015 o 15:31 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
pogadamy tel lub PW .tera jestem w pracy �� ps. w menu temat zmień na temat 1 i temat 2 , zrób ikonki polift do przedlifta itd. upodobnij poprostu .Twój zapał i chęć współpracy bardzo cieszy .
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 15-10-2015 o 15:43 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
BTW - kolory są chyba jednak zupełnie "od czapy"... Jako wprawka jak się koloruje panele rozumiem, że się nadają, ale do komercyjnego wykorzystania to chyba nie te...
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
DobreGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiedziałem że po tym poście zaczną się zarzuty. Kolory z d....y wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prostu wygłupy.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Pytanie było grzeczne, a uwaga o kolorach konstruktywna. Jak by co to zawsze też jestem w stanie pogratulować kompetencji i samozaparcia.
|
|
|