![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#4241 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-09-2012
Model: Mondeo MK3 Sedan
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
|
to najprawdopodobniej wina modułu bluetooth, (nie lubi słabego akumulatora i niskiego napięcia) na początek proponował bym go odpiąć i zobaczyć czy pomogło.
|
|
|
|
|
|
#4242 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 12-11-2015
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 Pb
Rocznik: 2006
|
Właśnie to zrobiłem i pomogło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz tylko kwestia wymiany modułu na nowy. Dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Cytat:
Te masz z wersją angielskojęzyczną VC [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Te z wersją niemieckojęzyczną VC [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
|
#4244 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Andrzej
Model: Fusion, Mazda CX-3
Silnik: 1.4 TDCi, 2.0 SkyActive
Rocznik: 2003, 2019
|
|
|
|
|
|
|
#4245 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-09-2012
Model: Mondeo MK3 Sedan
Silnik: 2.0 TDCi
|
|
|
|
|
|
|
#4246 |
|
![]() Zarejestrowany: 01-10-2011
Model: ford mondeo
Silnik: 2.0 diesel
|
Mam płytę z mapami do Denso ( wypalaną ), ale powoli zaczyna szwankować, czy jak ją przegram na nową płytę to będzie działać czy muszę ją nagrać wykonujac obraz ISO ?
|
|
|
|
|
|
#4247 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Zawsze robię obraz płyty, by nie mieć wątpliwości, że "pójdzie".
|
|
|
|
|
|
#4248 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2006
|
Witam mam delikatny problem z moja navi denso czasami znika mi telefon i ikona nie wyświetla się. Po odłączeniu akumulatora działa wszystko ok. Poradzi ktoś coś? I drugie pytanie potrzebuje polskie mapy do navi denso ford s-max czy wie ktos gdzie w okolicach warszawy mogłbym w miare niedrogo ja kupić?
|
|
|
|
|
|
#4249 |
|
|
Witam, kupiłem Forda Mondeo mk3 wyposażonego w nawigację Denso, problem polega na tym, iż w schowku nie ma wejścia AUX. Prawdopodobnie gniazdo AUX wraz z kablem zostało wymontowane. Jeśli ktoś ma zdjęcia takiego kabla to chętnie bym zobaczył jak wygląda. Oczywiście jeśli ktoś ma taki kabel na zbyciu chętnie odkupię. Chciałbym móc słuchać muzyki nagranej na cyfrowym nośniku, więc jeżeli istnieje inny sposób podłączenia takowego, np. jako zmieniarkę, również proszę o taką informację.
|
|
|
|
#4250 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojciech
Model: Focus C-MAX
Silnik: Diesel 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
|
Witam panowie. Posiadam focusa c max z fabrycznie zalozona navi denso. Moj problem polega na tym iz na duzym wyświetlaczu między zegarami nie wyswietla mi daty godziny i temperatury, wogole nie ma tej kreski nad miejscem w którym wyświetlane powinny byc te dane. Jest tylko napis ford. Za odpowiedzi z gory Dziękuję pozdrawiam.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|