![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#691 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
|
Cytat:
|
|
|
|
#692 |
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Takie minimalne wymuszenie i prawidłowe używanie kierunkowskazów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I taka babeczka bez wyobraźni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mżawuniunia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tak humorystycznie . Oczywiście przy stłuczce moja wina , bo miałem go po prawej , ale 99,999 % ludzi zjeżdża z pasa zew na prawy a tu jeden rodzyneczek. Zero współpracy na drodze i ....przewidywalna moja żona - zwolniłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PS jak to trzeba kliknąć , aby było widoczne okienko z filmem a nie tylko link ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 03-01-2016 o 11:37 Powód: o tak jak w ostatnim, kliknij edytuj i obczaj :) |
|
|
|
|
|
#693 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 26-08-2012
Model: Vectra B/Mondeo MK4
Silnik: X18XE/2.0PB LPG
Rocznik: 1997/2012
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#694 | |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 29-04-2009
Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
|
Cytat:
Ja nie popieram ale widać rozumu dodało. Przedwczoraj jechałem przez wioski i minąłem kilku rowerzystów kompletnie nieoświetlonych i bez kamizelek. Kompletnie ciemnio jeszcze nie było ale dla kierowcóc już widzialność była mocno ograniczona. Po kolejnym takim kamikadze żona mówi, że ona bałaby się tak wyjechać. Chwilę potem mijaliśmy kolejnego ale ten miał oświetlenie i kamizelką. Zwolniłem, otworzyłem okno i krzyknąłem z podziwem, że gratuluje kamizelki. Gość z brakiem w uzębieniu odkrzyknął dzięki. I ja poczułem się zadowolony. On mam nadzieję też.
|
|
|
|
#695 | |
|
![]() Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
|
Cytat:
|
|
|
|
#696 |
|
|
Potknięcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prawej na chodniku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Muzyka pod koniec - bezcenna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 03-01-2016 o 11:36 |
|
|
|
|
|
#697 |
|
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
|
Dobry kierowca, zatrzymał się, pomógł wstać ...
|
|
|
#698 |
|
|
Tak chciałem pomóc bo lubie pomagać , ale zanim odpiąłem pas to wstała. I przy odrobinie sprytu da się to wyhaczyć z filmu , że zwolniłem , prawie się zatrzymałem , a nie musiałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 30-12-2015 o 16:52 |
|
|
|
|
|
#699 | |
|
|
Cytat:
"Moja" wyprzedzała autobus na krajowej 8. |
|
|
|
|
#700 |
|
ford::professional
![]() Imię: radek
Model: KUGA
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2011
|
Szczerze to nie znam żadnej kobiety która umie wyprzedzać jak należy:-D zawsze jest jakieś ale :-D np. ostatnio wyprzedzałem taką w audi a3 z tego co zauważyłem to był napis quattro więc i moc też musiała być. Zdążyłem wyprzedzić ją ,osobówkę i tira bez problemu,a ona tej osobówki już nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
| Tagi |
| droga , dvr , nagrania , rejestrator , trasa |
|
|