![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Imię: boruch
Model: Mondeo
Silnik: EB 2.0 203KM
Rocznik: 2011
|
Na LPG forum znajdziesz z jednej strony człowieka który zapewni Cię, że zakłada bez problemu i działa (tak mi napisał), z drugiej strony właściciela Forda z 1.6 EcoBoosta któremu założył i nie był zadowolony. Jeździł gdzieś po producentach instalacji, żeby to jakoś hulało, mimo że do 1.6 instalka już jest dedykowana.
A poniżej nowy zagazowany [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] p.s. Człowiek którego znam kilka ładnych lat i zakładał mi z powodzeniem do 3 samochodów LPG, też się chwali że do mojego 2.0 203KM EcoBoost założy Zenita i będzie śmigał. Jakoś w swoim bogatym dorobku nie ma zagazowanego tego silnika, bo chętnie porozmawiałbym z właścicielem i taki postawiłem warunek zgody na montaż, żeby nie być królikiem doświadczalnym. Na razie więc czekam, choć lubię oszczędzać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 03-10-2004
Model: Volvo XC90
Silnik: 2.9 biTutbo
Rocznik: 2004
|
Tak jakby PRINS dawał gwarancję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|