![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1011 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomasz
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2009
|
Witam! Dopiero dzisiaj odkryłem to forum..., ale lepiej późno, niż wcale. I stąd moje, pewnie już spóźnione pytanie: Czy jest jeszcze możliwość zakupu mapy NX DVD 2016?
|
|
|
|
|
#1012 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 31-01-2006
Model: Ford Escape 2018r.
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2018
|
A do mnie nie dzwonili i nie mam żadnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. info pozostaje czekać może jakaś niespodzianka będzie jutro po jakby nie patrzeć do Kalisza z Poznania nie daleko
|
|
|
|
|
#1013 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Nie jeteś sam,do mnie także nikt nie dzwonił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#1014 |
|
![]() Imię: Szymon
Model: S-max
Silnik: 1.5EB/165KM
Rocznik: 2019
|
Artur, odebrałem mapy z salonu w Poznaniu, wszystko działa.
Dziękuję w imieniu swoim za sprawnie zoorganizowaną akcję hurtowego kupna map. Pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#1015 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Focus / Mondeo/ Mondeo ST220
Silnik: 1.6 100KM / 2.0 Ecoboost 240 PS / 3.0 V6
Rocznik: 2010 / 2011 / 2006
|
Dzwoniłem do Bemo.. jutro będą mieli informację z przelewami, więc jutro postarają się wysłać mapy.. Oczekujcie w poniedziałek.. Żałuję, że wczoraj nie podjechałem na Mogiłę..
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
#1017 |
|
|
Koledzy, naciskajcie BEMO bo oni sprawiali wrażenie jakby doznali jakiegoś olśnienia (o czym Pan do mnie rozmawiasz ???!???, jakie forum, kto i jak... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). W pierwszej chwili zupełnie nie wiedzieli o czym do nich mówię... Po kilku minutach na telefonie, któryś z Panów ogarnął się z letargu i poinformował mnie że mogę odebrać...
Jak podjechałem to było już nieco lepiej (?!?) ale i tak w stylu "będzie Pan zadowolony" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatecznie przyszedł Pan z działu części przyniósł mapki i jakąś listę z danymi - dojrzałem tak kilka pozycji (kilka osób), ale szczegółów nie widziałem... Proponuję naciskać i wydzwaniać do BEMO wtedy na pewno pójdzie sprawniej!!! Oni sami to raczej mają P O W O L N E ruchy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam, |
|
|
|
|
#1018 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2010
|
Witam
Ja także się spóźniłem z decyzją, jak jest jeszcze szansa na zakup fx to proszę o informację tu lub pw, najchętniej odbiór w Poznaniu |
|
|
|
|
#1019 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Cytat:
Proponuję trochę zimnej wody. Jak chcesz wydzwaniać to zostań ministrantem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pójdzie sprawniej - oczywiście - bo będą odpowiadać na te same pytania, zadawane przez 100 forumowiczów. Widzę, że przyszedł czas .......... kończyć. Za rok już nie organizuję akcji, każdy będzie wydzwaniał sam po wszystkich salonach. |
|
|
|
|
|
#1020 |
|
|
Artur, przepraszam, myślę że źle odebrałeś co napisałem.
Ministrantem nie byłem i nie mam takiego zamiaru... Może kiedyś indziej, nevermind. Zadzwoniłem do salonu raz, po dacie jaką wskazałeś, i uprzejmie zapytałem czy można podjechać odebrać, rzeby nie robić niepotrzebnego zamieszania. Relację z rozmowy napisałem, i do nikogo nie mam uwag, tym nie mniej sam zapewne wiesz że w naszych salonach różnie bywa z kompetencjami obsługi: czasem jest super obsługa czasem bywa...hmm powiedzmy różnie. Tylko tyle. A stare przysłowie mówi "kto pyta nie błądzi" i stąd padła moja sugestia; dodam że nie pojechałem napalony na odbiór mapy już-natychmiast, tylko dzień lub dwa po swojej rozmowie. Dodam też że nie chciałbym żeby każdy wydzwaniał wszędzie, tylko zoorientował się w miejscu gdzie ma odebrać swoje mapy, to wydaje się być naturalne... Jeszcze raz dzięki za organizację i naprawdę nie musisz się obawiać o głupotę forumowiczów. Nie jest tak źle. |
|
|