Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 04-02-2016, 16:19   #1011
To2
ford::amateur

Imię: Tomasz
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2015, 2016 do TravelPilot FX,NX SD oraz NX DVD

Witam! Dopiero dzisiaj odkryłem to forum..., ale lepiej późno, niż wcale. I stąd moje, pewnie już spóźnione pytanie: Czy jest jeszcze możliwość zakupu mapy NX DVD 2016?

To2 jest offline  
Stary 04-02-2016, 17:33   #1012
fido
ford::advanced

Model: Ford Escape 2018r.
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2015, 2016 do TravelPilot FX,NX SD oraz NX DVD

A do mnie nie dzwonili i nie mam żadnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. info pozostaje czekać może jakaś niespodzianka będzie jutro po jakby nie patrzeć do Kalisza z Poznania nie daleko
fido jest offline  
Stary 04-02-2016, 18:14   #1013
mm32
FORD|ZAWODOWIEC

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015

Nie jeteś sam,do mnie także nikt nie dzwonił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mm32 jest offline  
Stary 04-02-2016, 18:58   #1014
Simadren

Imię: Szymon
Model: S-max
Silnik: 1.5EB/165KM
Rocznik: 2019

Artur, odebrałem mapy z salonu w Poznaniu, wszystko działa.

Dziękuję w imieniu swoim za sprawnie zoorganizowaną akcję hurtowego kupna map.

Pozdrawiam!!!
Simadren jest offline  
Stary 04-02-2016, 19:52   #1015
Haymaker
ford::average

Imię: Tomek
Model: Focus / Mondeo/ Mondeo ST220
Silnik: 1.6 100KM / 2.0 Ecoboost 240 PS / 3.0 V6
Rocznik: 2010 / 2011 / 2006

Dzwoniłem do Bemo.. jutro będą mieli informację z przelewami, więc jutro postarają się wysłać mapy.. Oczekujcie w poniedziałek.. Żałuję, że wczoraj nie podjechałem na Mogiłę..
Haymaker jest offline  
Stary 04-02-2016, 20:01   #1016
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020

Cytat:
Napisał Haymaker Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzwoniłem do Bemo.. jutro będą mieli informację z przelewami
to nie robili listy na bieżąco Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szkoda
Stary 04-02-2016, 20:45   #1017
Simadren

Koledzy, naciskajcie BEMO bo oni sprawiali wrażenie jakby doznali jakiegoś olśnienia (o czym Pan do mnie rozmawiasz ???!???, jakie forum, kto i jak... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). W pierwszej chwili zupełnie nie wiedzieli o czym do nich mówię... Po kilku minutach na telefonie, któryś z Panów ogarnął się z letargu i poinformował mnie że mogę odebrać...

Jak podjechałem to było już nieco lepiej (?!?) ale i tak w stylu "będzie Pan zadowolony" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatecznie przyszedł Pan z działu części przyniósł mapki i jakąś listę z danymi - dojrzałem tak kilka pozycji (kilka osób), ale szczegółów nie widziałem...

Proponuję naciskać i wydzwaniać do BEMO wtedy na pewno pójdzie sprawniej!!! Oni sami to raczej mają P O W O L N E ruchy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam,
Simadren jest offline  
Stary 04-02-2016, 22:14   #1018
Peronik
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2010

Witam
Ja także się spóźniłem z decyzją, jak jest jeszcze szansa na zakup fx to proszę o informację tu lub pw, najchętniej odbiór w Poznaniu
Peronik jest offline  
Stary 04-02-2016, 23:26   #1019
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019

Cytat:
Napisał Simadren Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Proponuję naciskać i wydzwaniać do BEMO wtedy na pewno pójdzie sprawniej!!! Oni sami to raczej mają P O W O L N E ruchy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam,

Proponuję trochę zimnej wody. Jak chcesz wydzwaniać to zostań ministrantem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pójdzie sprawniej - oczywiście - bo będą odpowiadać na te same pytania, zadawane przez 100 forumowiczów.

Widzę, że przyszedł czas .......... kończyć. Za rok już nie organizuję akcji, każdy będzie wydzwaniał sam po wszystkich salonach.
artur1970 jest offline  
Stary 04-02-2016, 23:48   #1020
Simadren

Artur, przepraszam, myślę że źle odebrałeś co napisałem.

Ministrantem nie byłem i nie mam takiego zamiaru... Może kiedyś indziej, nevermind.

Zadzwoniłem do salonu raz, po dacie jaką wskazałeś, i uprzejmie zapytałem czy można podjechać odebrać, rzeby nie robić niepotrzebnego zamieszania.

Relację z rozmowy napisałem, i do nikogo nie mam uwag, tym nie mniej sam zapewne wiesz że w naszych salonach różnie bywa z kompetencjami obsługi: czasem jest super obsługa czasem bywa...hmm powiedzmy różnie. Tylko tyle.

A stare przysłowie mówi "kto pyta nie błądzi" i stąd padła moja sugestia; dodam że nie pojechałem napalony na odbiór mapy już-natychmiast, tylko dzień lub dwa po swojej rozmowie.

Dodam też że nie chciałbym żeby każdy wydzwaniał wszędzie, tylko zoorientował się w miejscu gdzie ma odebrać swoje mapy, to wydaje się być naturalne...

Jeszcze raz dzięki za organizację i naprawdę nie musisz się obawiać o głupotę forumowiczów. Nie jest tak źle.
Simadren jest offline  
Zamknięty Temat

Zasady postowania