![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
|
Cytat:
Wszystko wskazuje na to, że w Mondeo/S-Max/Galaxy będzie działać poprawnie (po tym protokole ELM się komunikuje). Także jak ktoś chce mieć poliftowego Soniaka, z prostokątną ramką, który gada z Gada z ww samochodami, to ja takiego mam.
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 17-12-2015
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
a co za niego chcesz ? jak bedzie mi mp3 działało i dzwięk się trochę poprawi ( ale przy tych głosnikach to szału nie będzie) to byłbym chętny.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Chcę sobie kupić takiego samego, ale takiego który będzie gadał z ELMConfigiem poprawnie - wykrywał się na platformie Focus, obsługiwał USB i BT Streaming.
Także de facto wymiana 1:1 - ja mam takie, które mi działa i Ty też. Jak chcesz srebrny front, to trzeba znaleźć ze srebrnym i możemy podmienić (już to raz robiłem wcześniej). Jak chcesz grafitowy (jak moje), to musimy znaleźć grafitowe i się zamienić radiami. Jeśli chodzi o jakość dźwięku, to naprawdę zdziwisz się o ile lepiej to gra od CD6000, nawet na głośnikach standardowych (6 sztuk). Także będzie kosztować Cię tyle, za ile uda nam się znaleźć przyzwoitego Soniaka do Kugi/C-Maxa.
|
|
|
#14 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 17-12-2015
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Jakie oznaczenia ma ten do Kugi/c-maxa ? W warszawie jest gość co ma te radia ale akurat GDDS'a nie ma więc może ma coś co Tobie podpasuje.
Skąd wogóle Ty jesteś ? Czy podróż nie wyniesie mnie połowę wartości auta ? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
KW2000.
Jestem z Krakowa, ale od czasu do czasu szwędam się po Polsce. Stolyca w najbliższym czasie też jest w planach, także może przy okazji by się zrobiło podmiankę.
|