![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-06-2015
Model: Fiesta Mk6
Silnik: 1.4 TDCi
Rocznik: 2002
|
Witam!
Mam radyjko Ford 6000CD i chciałbym je włożyć do Fiesty Mk6, da radę? Czy bardzo się różni. W Fieście chyba jest większe. :x Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 09-02-2016 o 17:24 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
a w fieście mk6 nie masz takiego wielkiego dzielonego na 3 segmenty?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Wygląda to teraz mniej więcej tak: http://obrazki.elektroda.net/11_1246140625.jpg Ostatnio edytowane przez sh4kr ; 09-02-2016 o 23:04 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
to 6000CD to nie wejdzie bez jakiejś rzeźby bo dziura ma 2din a 6000CD 1.7 czy ile tam i zaokrąglone rogi, adapter chyba nie istnieje, ja jak kupiłem swoją mk6 to też miała wyciętepaski i wsadzone zwykłe radio 1din + schowek pod spodem, wywaliłem to bo lubię oryginał, kupiłem cały ten panel z paskami i radio z CD 3segmentowe, poprzedni właściciel Twojego pojazdu pewnie też tak miał, małe radio + schowek a do sprzedaży wstawił byleco Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS proszę zmniejszyć zdjęcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Okej, to nic, bo mi się podobało to 6000CD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dostałem je za free
A co będzie pasować (oryginalne modele) do tej fiesty? Chodzi mi o jakieś fabryczne radio od Forda, żeby miało 4 kanały i jako tako grało. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli nie oryginał to do 100zł (używane czywiście) znajdę coś? Ramkę na zwykłe radio posiadam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Ford
4500 EON 6006 EON (rzadkość do tego sprawna), 3500 EON 2500 EON PO wycięciu pasków to i nawet Blaupunkt travelpilot EX |
|
|
|
|
|
#7 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Ja bym próbował z wersją poliftową radia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo wstawić radio 1DIN + ramka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a radio które dostałeś albo sprzedaj albo komus daj ALE nie wciskaj go na siłę, bo będzie sporo bezsensownej roboty 2) Wejdź na stronę eTIS i sprawdź specyfikację auta [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] możliwe, że kiedyś była nawigacja ale ktoś wyjął i wstawił radio Ford 2500 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 3) Na Allegro szukaj radia Ford 4500 - jest na CD np. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] modele 2500 oraz 3500 są na kasety magnetofonowe pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 10-02-2016 o 06:50 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Żeby wstawić polifta to trzeba wymienić kostki.
Poza tym mocowanie radia jest inne, przedlift jest przykręcany z przodu. Chyba że wozić taką cegłę bez zapięć.... ale jak kto woli. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Sprawdziłem na tej stronce eTIS ale moje auto było w standardowej wersji z tym radiem 2500.
Do 4500 mogę podłączyć zmieniarkę? Waham się między tym 4500 a jakimś innym niekoniecznie oryginalnym. Z jednej strony chciałbym, żeby to wszystko mniej więcej pasowało, ale z drugiej, żeby dobrze grało. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze mi moze ktoś powie bo zdobyłem 2 głośniki z Mondeo (oryginaly) 25W i chciałem się dowiedzieć czy to bedzie sie nadawało do mnie do fiesty. Te głośniki mają kształt jak jajko. Ostatnio edytowane przez sh4kr ; 10-02-2016 o 09:39 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
FORD|AUTHORIZED