![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1161 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
Też jeszcze nie dostałem ani map ani żadnego info. To nie pierwszy hurtowy zakup zorganizowany,więc nie ma co się stresować,tylko cierpliwie czekać :-)
|
|
|
#1162 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
Ja dostałem bez wcześniejszego telefonu wiec nie do wszystkich dzwonią.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1163 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Galaxy MK3 FL Titanium
Silnik: 2.0 TDCI
|
Dzięki Koledzy za pocieszenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie stresuję się, na mapy przecież czekamy od dawna, więc te kilka dni w tę czy w tamtą już nie robi różnicy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem w kontakcie z Arturem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
#1164 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2010
|
A osoby z drugiej listy to na jaki mniej więcej termin mają się nastawić? Nie to żebym był niecierpliwy, ale jak ktoś z pierwszej np. zrezygnował to ja mogę już się rozpędzać do ASO Poznań po odbiór Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
![]() Imię: antek
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCI 120 kW
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez edmundo ; 11-02-2016 o 10:47 |
|
|
|
|
|
#1166 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sławek
Model: Mondeo 2,0 TDCI Titanium
Silnik: diesel 140 KM
Rocznik: 2008
|
Może jeszcze raz zapytam? Ale co teraz zrobić , żebym miał lektora w języku polskim? Wcześniej miałem mapę z 2008r , aktualizacja mapy którą dostałem przebiegła pomyślnie tylko jak gadała po angielsku tak dalej gada. Proszę o poradę co w tej sytuacji mam jeszcze zrobić bo naprawdę nie jestem biegły w tych sprawach? Wszystkie napisy w radiu i na ekranach mam po polsku tylko nawigacja napisy i lektorka po angielsku. Za odpowiedź z góry dziękuję. Może jakaś instrukcja krok po kroku . Mapa NX DVD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nigdzie nie mogę znaleźć języka polskiego ? Da się coś z tym zrobić ?
|
|
|
|
|
#1167 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: Focus mkII lift
Silnik: 1.8 TDCI
|
A ja mam mape TeleAtlas na 2009 rok. Czy gdybym się zdecydował na zakup [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
to czy wszystko będzie śmigało bez problemu? Nie ma do płyty jakiegoś kodu który działa tylko raz czy czegoś w tym rodzaju? No i zapewne mam jakieś starsze oprogramowanie a nic z tym nie grzebałem - to czy sie samo zaktualizuje czy będzie działało na tym starym? Z góry dziękuje na odpowiedzi. Slawek19711971 z tego co czytałem na forum to musisz udać się to magików zajmujących się wgrywaniem polskiego języka. Ewentualnie chyba musiałbyś mieć bt z polskim modułem. Ciesz się i tak, że masz po angielsku a nie po francusku czy niemiecku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
#1168 | |
|
![]() Zarejestrowany: 06-02-2008
Model: mondeo MK4
Silnik: 2.5 T benzyna
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1169 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Arek
Model: Mondeo "Glonik'
Silnik: 2.0 TDCi
|
Cytat:
napisy i obsługa po polsku jest a głos ???? Ostatnio edytowane przez aro75 ; 11-02-2016 o 11:16 |
|
|
|