![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Andrzej
Model: S max
Silnik: 2.5 T +lpg
Rocznik: 2006
|
Wszystko jasne . Dzieki.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafal
Model: Ford S-Max Titanium PowerShift
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2011
|
Ja również jestem już posiadaczem spoilera, zostało teraz lakierowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wielkie podziękowania dla Mario_Mario za zaangażowanie oraz chęć zorganizowania tej akcji. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: S-MAX
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2007
|
Nie dziękujcie,po prostu w jedności siła,osobiście liczyłem na cenę,jaką udało się wynegocjować poprzednim razem,lecz widać to były początki firmy,więc i ceny były bardziej elastyczne do negocjacji. Moja lotka powinna być w Poniedziałek -Wtorek. Wówczas już będę miał komplet do transformacji mojego "dziadka" na pseduo Titan po lifcie,trochę odmłodzę Smaxa,bo zanosi się na dłuższy romans z tym autem.
|
|
|
|
#44 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: S-Max ProCustom
Silnik: 2,0 TDCI
|
A ktoś kto już odebrał lotke robił przymiarki? jak wygląda spasowanie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
Pytałem z ciekawości bo też zamówiłem... dzięki za link
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
![]() Imię: Kordian
Model: Ford Transit Custom & Skoda Kodiaq
Silnik: 2,0 & 1,5
Rocznik: 2020 & 2019
|
Przymierzając na sucho dla mnie bomba. Spasowanie mi odpowiada, niestety muszę czekać na kolegę lakiernika do kwietnia. Nie chcę dawać na warsztat i generować koszty , bo czarny lakier i brokat kolo ma, tylko czasu do swiąt nie ma :-)
|
|
|
|
#48 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: S-MAX
Silnik: 2.0tdci
|
Witam Panowie,kto jeszcze nie zamówił - odebrał lotki? Moją dopiero dzisiaj rozpakowałem. Przymierzyłem i jest na prawdę dobrze spasowana i wykonana. Jeszcze muszę dorobić nakładki progowe i przednią dokładkę titanium po lifcie,gdyż te na allegro chodzą po 500zł i jest to trochę za dużo. Wówczas całość do "cichego" pokoju i pod lakier.
|
|
|
|
#49 |
|
|
Ja dziś na szybko przyłożyłem swoja lotkę, ale wydaje mi się że trzeba będzie troche nad nią popracować przed oddaniem do lakierowania, bo przeglądając fotki z wcześniejszego zakupu organizowanego przez MAGa, mój tak ładnie nie przylega na bokach, jutro wolne to się najwyżej trochę pobawie... Speedo u ciebie jak dobrze pamiętam też był problem ze spasowaniem
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
jak ją oddawałem lakiernikowi, a wybrałem takiego z górnej półki, to zapytałem co sądzi o takich rzemieślnych lotkach, powiedział że po spasowaniu są spoko ale mogą się sfałdować od upału, miał rację, minionego lata moja się zapadła w jednym miejscu nieco
[Regulamin] [Zasady zamieszczania ogłoszeń o sprzedaży części] [Jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na forum] [Zmiana tytułu tematu] [Zasady zamieszczania ogłoszeń o sprzedaży pojazdu] Ostatnio edytowane przez Speedo ; 26-02-2016 o 21:07 |
|
|
|
|