![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 03-06-2015
Model: S-MAX Titanium
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2006
|
Radia typowo do NAVI, pioneer AVH-X2800BT to stacja typowo multimedialna, radio internetowe, aplikacje itd, zawsze coś za coś.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Daro
Model: Kuga ST-Line
Silnik: 2.0 TDCI 150 KM
Rocznik: 2017
|
Dzięki kolego gunter2079 bardzo mi pomogłeś.wpisywalem w wyszukiwarce wszystko co było możliwe a przynajmniej tak mi się wydawało i nie znalazłem nic dlatego postanowiłem nowy temat otworzyć,teraz mam co czytać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeszcze raz wielkie dzieki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Działa na androidzie i iOS, jest aplikacja którą się instaluje na telefonie, odpala i obraz jest przekazywany na ekran radia, jest też opcja screen mirroring, właśnie dzisiaj zainstalowałem aktualizacje aplikacji na smartfonie to może zamieszczę jakieś fotki.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Super, masz wersje 2800, czy w 2700 tez tak to działa?
Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
Nie znalazłem takiego jak 2700, ja mam X2800BT
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez ixion2010 ; 13-03-2016 o 18:57 |
|
|
|