![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Imię: Pawel
Model: Focus III Wagon
Silnik: 1.0(140 hp)
Rocznik: 2013
|
![]()
Hto zna dobry sklepy internetowi gdzie mozna kupic czasti do forda? Oliju, filtra, hamulca ta ine? To persze.
Druge. Moj kolega z Kijowa ma swoju stronu internetowu ford-tuning cos tam, cos tam))) I sprzedaje czesti do forda, spojlery, robie takoz chip-tuning. Ale wiem ze on to kupuje wszystko w Polsce, no nie mowie mnie gdzie. To pytania takie? Gdzie na przyklad mozna kupic take rzeczy? - 1907989 subwoofer ford - 1786455 kolorowy display - 1866939 kermo z pzytiskami do tempomatu. I moze jeszcze hto poradie servis w Warszawie gdzie tanio i z jakostiu wymienic olije i filtry. Wiem tilko Lipski ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) ale tam drogo mysle). Ostatni raz diagnostika hamulcowa kosztuwala mnie 170 zl. za te ze oni sprawdzili tilko tarcze i klocki hamulcowe. Przeproszam, pisze nie bardzo, nie jestem poliacem)) Ostatnio edytowane przez screensky ; 12-03-2016 o 19:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
Przeczytalem ruzne opinie o sklepah i juz wiem trohy:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] (Administrator foruma, Jacek) - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - ludzi mowia ze jest dobry i odpowiadalny [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - bardzo popularny u liudzi z foruma [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - tez popularny [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - polecony [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - polecony Warsztaty w Warszawie jeszcze szukam . . . [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - Dzwonilem w Lipski serwis - zamiana oliju i filtru oliji 107 zl.. Zamiana klocek hamulcowyh 150 przod / 107 tyl. Oczewieszcze to tilko pracia. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - zamiana oliju 50 zl., ale oni pracuja nie tilko z fordami i nie jest oni tilko w Warszawie, to taki ogolny serwis. Czy moze hto zna kogos s Warszawy, hto bardzo policony w pracie z fordom (warsztaty czy mehanik) i ne jest bardzo drogy? Pytania zostalo otwarte... Ostatnio edytowane przez screensky ; 11-03-2016 o 16:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Imię: piotr
Model: transit
Silnik: 2,5 disel
Rocznik: 1994
|
![]()
Witam gdzie mogę naprawić skrzynie biegow do forda fiesty z 1981,zaczela szumiec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat: