![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#321 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-09-2015
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1997/163KM
Rocznik: 2011
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Model: Focus III Hatchback
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2012
|
Witam wszystkich.
Chodzi mi po głowie zmiana Balupunkt NX Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na radio z androidem + CANBUS. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chodzi przede wszystkim o możliwość wymiany. Radio ma trochę inny kształt niż Blaupunkt NX (coś jak Sony), ale to może złudzenie. Czy ktoś robił taką zamianę. Jakieś opinie? Chodzi mi np. o to, czy na nowym radiu będzie się wyświetlać wskazanie klimatyzacji (temperatura, etc.) Dane Radyjka: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez chwileulotne85 ; 14-03-2016 o 09:43 |
|
|
|
|
|
#323 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Darek
Model: S-Max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2013
|
|
|
|
|
|
|
#324 | |
|
|
Cytat:
Mam pytanie co do wymairów tego radia, można zamienić z Blaupunkta NX? i co z wyświetlaniem danych na temat klimy. PDC szkoda byłaby b.duża gdyby nie pikały... |
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Model: S-Max MK2 Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 180HP
Rocznik: 2016
|
to zamiennik sony, aby je włożyć musisz zmienić konsole przednią i dołożyć panel klimatronika. są u chińskich braci dostępne zamienniki typowo nx
|
|
|
|
|
|
#326 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-02-2013
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 140
Rocznik: bylo mk3 2005 jest mk4 2008
|
A czy ktos moze ma jakies namiary na zamienniki typowo pod NXa ?
NXa mam juz dosyc i najchetniej bym sie jego pozbyl. Dziala niby ok ale mapy by miec aktualne trzeba niestety sporo placic. Czesto mam tak ze jak wcisne CD albo Radio to mi sie navi odpala i ogl fajnie by bylo miec dodatkowe opcje. Widzialem mase zamiennikow pod sony ale nic pod NXa Ostatnio edytowane przez krzychu996 ; 16-03-2016 o 16:22 |
|
|
|
|
|
#327 |
|
|
No ja podobnie. Radia z androidem tylko widzę za sony
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#328 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Są takie zamienniki - zdaje się niezbyt u nas dostępne. Był o tym wątek - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Jeśli któryś admin może - to można ten wątek podpiąć do wskazanego wyżej - będzie prościej szukać (Robert @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - nie obrazisz się za kolejną taką prośbę?). Cytat:
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 16-03-2016 o 22:06 |
|
|
|
|
|
|
#329 | |
|
![]() Zarejestrowany: 19-02-2013
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 140
Rocznik: bylo mk3 2005 jest mk4 2008
|
Znalazlem pare modeli dzieki za link
Cytat:
Chyba jednak latwiej jest zmeinic panel na oddzielna klime i wstawic zamiennik sony. |
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-09-2015
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1997/163KM
Rocznik: 2011
|
No i zamontowałem navi, generalnie jestem zadowolny tym bardziej że za full opcję czyli navi+obd2,rejestrator do przodu+kamera do tyłu +modem dałem jakieś 1900zł z przesyłką a kupiłem nie najtańsza opcję generalnie wszystko śmiga i chodzi ,muszę tylko napisać jeszcze do chińczyków o schemat podłaczenia canbus bo convers nie widzi mi radia-tak jakby go wcale nie było ( nie ma krzaków nie ma jakiś złych napisów po prostu nie widac radia) guziki z kierownicy działają,przy wstecznym włancza się wsteczna kamera net jest tylko ten mały detal...
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| radioodbiornik |
|
|