![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: Transit MK5
Silnik: 2,5
Rocznik: 1997
|
Witam,
Mam Nawigacje ZENEC ZE-NC3810 WOS_02.24.00_0000_100611 APP_V 2.89.26_0381_101217 MPG_V 2.4.18_0341_101217 MCU_V 1.0.28_0331_110607 ADP 2V 1.5 SEV_V f/EGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.03.03.100724 Chciałbym zapytać o możliwość jeśli są jak to zaktualizować oraz najważniejsze jak zaktualizować MAPY ( czy da się wgrać AUTOMAPĘ) lub jak to odblokować aby włożyć kartę SD z Automapą oczywiście legalną dodam, że przeszukałem prawie wszystko i dlatego " ośmieliłem" sie załozyć nowy temat bo chciałbym w pełni uzywać w/w nawigacji w letnie wypady |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Nie spotkałem się z informacją aby ktoś odblokował Zeneca 3810 => nie wgrasz Automapy Odnośnie aktualizacji - w Zenecu 3810 jest starszy program nawigacyjny = IGO8 Można zaktualizować legalnie, na stronie NNG => Naviextras [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Kiedyś koszt aktualizacji, wynosił ok. 400zł (nie sprawdzałem ostatnio ceny) => czyli podobnie jak oryginalnej nawigacji Forda Na początek, pobierz programy ze strony producenta i zrób kopię bezpieczeństwa na pendriva Nie spotkałem informacji o alternatywnej aktualizacji Zeneca 3810 Są opisy odnośnie aktualizacji Zeneca do VW (ten sam program nawigacyjny) Trzeba podmienić plik EXE, na "posłodzony" , a potem wgrać "słodzone" mapy Osobiście tego NIE robiłem, tylko czytałem opisy Program do archiwizacji i inne przydatne dodatki są tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Odnośnie oprogramowania nawigacyjnego IGO8 => polecam forum MY-NAVIA [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [dodano] 1) Sprawdziłem z ciekawości => koszt aktualizacji tylko mapy Polski to 40 euro [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Dostawca mapy: TomTom Data publikacji: III kwartał 2015 r. 2) Ten sam program nawigacyjny, w nowszej wersji mozna wgrać na smartfona (jakby ktoś chciał) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 01-04-2016 o 06:49 |
|
|
|