Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 08-04-2016, 07:34   #1461
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Slovakia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ok zmienie wątek ,ale ciezko tu cokolwiek znaleźć, przyzwyczajony byłem do forum vectraklub.pl tam to usystematyzowane jest wersjami i kategorami.

Bump:

mam to szczęscie i nie ja płace za auto i paliwo. ale mam tylko taki wybór, jak tu żyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Taki szczegół. Zobacz na YT co cię czeka w przypadku wymiany żarówki w zwykłym reflektorze. LEDy nie są elementem eksploatacyjnym - teoretycznie się nie palą, w razie czego masz pomoc assistance

kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 08-04-2016, 07:49   #1462
Voldemord
ford::average

Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160KM AT
Rocznik: 03.2016

Cytat:
Napisał rzepak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
LEDy są rewelacyjne i zdecydowanie warte wszystkiego, nawet zziębniętego tyłka (poza tym takie zimy jak my teraz mamy..). Nie ma nad czym się zastanawiać.
Poza tym, pewnie się narażę paru osobom, ale mondeo bez ledów wygląda po prostu kiepsko.
Uuuuu grubo jedziesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moje białe tornado nie ma LED-ów i nie narzekam. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Voldemord jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 08-04-2016, 08:40   #1463
rzepak

Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 EB 160KM
Rocznik: 2015

Cytat:
Napisał Voldemord Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uuuuu grubo jedziesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moje białe tornado nie ma LED-ów i nie narzekam. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no może przesadziłem, chodzi mi o to że traci sporo uroku i "agresywności" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
rzepak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-04-2016, 11:28   #1464
Szkier
ford::beginner

Model: Mondeo Mk5 HB
Silnik: 1.5 EB M6

Koledzy, w moim mondku co jakis czas trzeszczy cos w zaczepie pasa bezpieczeństwa kierowcy-tym co się reguluje wysokość jego położenia. Jest to delikatny dźwięk. Czy komuś sie to przytrafiało? Może macie metodę jak to coś uciszyć?
Szkier jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-04-2016, 11:46   #1465
kruger
ford::advanced

Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013

Cytat:
Napisał Szkier Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy, w moim mondku co jakis czas trzeszczy cos w zaczepie pasa bezpieczeństwa kierowcy-tym co się reguluje wysokość jego położenia. Jest to delikatny dźwięk. Czy komuś sie to przytrafiało? Może macie metodę jak to coś uciszyć?
To samo miałem, ASO nie pomogło, w końcu samo przeszło i teraz tylko czasami coś tam zabrzęczy.
kruger jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-04-2016, 12:37   #1466
Szkier
ford::beginner

Model: Mondeo Mk5 HB
Silnik: 1.5 EB M6

Dzięki za info,czyli dźwięk widmoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkier jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-04-2016, 17:36   #1467
Korchez

Model: Mondeo MK5 Titanium Mica Shadow Black
Silnik: 2.0 203 KM EB AT =>240 by Totek2

Nie widmo bo dzisiaj przy przebiegu 9 tyś zwróciłem uwagę na taki dźwięk. Pojawił się u mnie dzisiaj.
Korchez jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-04-2016, 18:13   #1468
tomsiw

Model: Ford Mondeo MK5 (LB)
Silnik: 1.5L EB 160KM A6

U mnie to uest od poczatku. Strasznie mnie to denerwuje ale nawet nie próbuje tego zglaszac w ASO.
tomsiw jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-04-2016, 22:47   #1469
WoojO

Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 eb

Nie jestem pewien ale to może być uszczelka w drzwiach. Ostatnio ktoś o tym wspominał. Wczoraj posmarowałem delikatnie silikonem do uszczelek i przestało trzeszczeć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jeśli trzeszczy plastik to spróbujcie delikatnie docisnąć element.
WoojO jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-04-2016, 09:36   #1470
gandolfinek

Model: MK5 TITANIUM
Silnik: 1.5 EB 160KM A6
Rocznik: 2016

U mnie natomiast podczas jazdy z większą prędkością lub słuchania głośniej radia trzeszczy osłona kamer i czujników na przedniej szybie. Trochę mnie to irytuje

Ostatnio edytowane przez gandolfinek ; 10-04-2016 o 22:49
gandolfinek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania