![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-03-2016
Model: Fusion
Silnik: 1.4 Duratec
Rocznik: 2007
|
![]()
Nie mogę ustawić zegarka w fusionie 2006 (bez komputera) Nie mam fabrycznego radia, mam 2 przyciski, reagują na naciskanie, postępuje zgodnie z instrukcja:
1. Naciśnij przycisk wyboru, aż na wyświetlaczu zacznie migać wskazanie czasu. //nic nie miga, jesli na wystwietlaczu był zasieg trzymam przycisk widać godzinę ok 10s, potem samoczynnie przełącza się na zasięg, //jak mam ustawiona na wyświetlaczu godzinę to nie dzieje się nic, 2. Naciśnij przycisk wyboru, aby ustawić czas. W instrukcji jest informacja: W niektórych pojazdach ustawianie czasu jest możliwe wyłącznie za pośrednictwem zespołu audio. Patrz oddzielna instrukcja. Czy jest jakiś tajny sposób aby ją ustawić, czy ten typ po prostu tak ma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
![]()
Obawiam się, że skoro procedura z instrukcji nie zadziałała, to bez wpięcia oryginalnego radia może być kłopot. Radio na pewno ma RDS, więc wyświetlana jest w nim godzina. W liczniku możesz ustawić sobie dystans, jaki pozostał do przejechania i zapomnieć o smutnym zegarku ;-)
![]() |
#3 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-03-2016
Model: Fusion
Silnik: 1.4 Duratec
Rocznik: 2007
|
![]()
Dzieki. Myslalem ze jest jakis "zloty srodek". Moze sproboje odlaczyc akumulator o 23:59..
|
![]() |
![]() |