![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2901 |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160KM AT
Rocznik: 03.2016
|
Pytanie, czy jest sens walczyć o taką pierdołę. Sorki, ale to jest pierdoła. Suba i tak nie zamontujesz, bo po prostu nie masz miejsca. Niby auto niezgodne ze specyfikacją, ale jednak 12 głośników jest. Szkoda Twoich nerwów i czasu. Oczywiście warto zgłosić w salonie ten fakt, ale nie warto rwać włosów z głowy.
|
|
|
|
|
|
#2902 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Ja bym odpuścił i gaz do dechy! :-) Gdyby nie było jakiejś istotnej rzeczy z wyposażenia, to cierpiałbym przez lata, ale sub wg mnie do takich nie należy, więc trzeba się wygodnie umościć w fotelu i wio... :-)
|
|
|
|
|
|
#2903 |
|
|
Odpuścić całkiem może nie. Ale jakaś rekompensata np. bezpłatny przegląd byłaby dobra.
|
|
|
|
#2904 |
|
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
|
anastazyy - właściwe auto nigdy nie przyjedzie, ponieważ żadna hybryda na chwilę obecną z fabryki nie wyjedzie z subem.
kruger - jeśli dobry papuga wygra to Ford Polska musi pokryć jego kosztyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Valdemord - no ja wiem, sub to pierdoła jednak mnie na niej zależało. Na początku chciałem kupić MKV 1.5EB Titanium bez wydotrysków. Miał mieć jedynie panoramę, Winter 1 i SONY PREMIUM, ponieważ tylko to radio ma suba. Ten sub w zasadzie miał być tylko po to aby z niego równolegle wyprowadzić swojego porządnego suba. Ja akurat lubię jak mi auto trochę dudniGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. goodi - masz rację że firmy sub gra cienko i dlatego miał być niejako podmieniony. Swoją drogą chyba Ty pisałeś, że masz Vignale na total wypasie? Jeśli masz sedana to pewnie też Ci suba nie "zapięli"? Oczywiście, że nie będę walczył na noże o tego suba. Z auta i tak się cieszę i banana na mordzie mamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tym bardziej, że sobie poradzę inaczej i mój MKV i tak będzie dudniłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na wielkości bagażnika nigdy mi nie zależało więc luzGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zresztą swojego suba będę mógł wyjmować. Ale popatrzcie na to z innej strony......ktoś mógłby zamówić z wyposażenia dodatkowego tylko i wyłącznie SONY PREMIUM z przeświadczeniem, że jest tak sub. Zapłaci za niego 3000 zł. Jakie będzie jego zdziwienie kiedy odbierze auto i suba nie będzie? To równie dobrze mógł wziąć SONY z 9 głośniami za 2000 zł, które nie będzie miało tych dwóch głośników w bagażniku, co i tak żadnego efektu nie robią. FORD Polska dał z tym ciała. Zresztą nie tylko z tym...... |
|
|
|
|
|
#2905 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 07-11-2010
Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
|
No taa to jeszcze można ich pozwać że wprowadzają klientów w błąd oferując rzeczy których nie mogą spełnić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#2906 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Słuchajcie. Mam chyba problem z autem. Rano na zimnym silniku przez pierwsze 10 sek po uruchomieniu z komory silnika ( nie wiem dokładnie gdzie) słychać głośne nie wiem jak to opisać - tarcie, szuranie, brzęczenie, taki chrobot. Dzwięk jest naprawdę niemiły i nie brzmi uspokajająco. Po około 10 sek ustaje, mniej więcej z momentem wyłączenia się ssania i wszystko jest potem ok. W garażu wręcz zęby bolą od tego szurania. Nie wiem od kiedy to jest, bo wczoraj usłyszałem to pierwszy raz. Występuje to po rozruchu po dłuższym postoju.
|
|
|
|
|
|
#2907 |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
Gdzies koledzy opasywali takie dźwięki i niby ten typ tak ma ale poszperaj no forum
|
|
|
|
|
|
#2908 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Szperam i nic o Mondeo. Znalazłem o Fokusie z silnikiem 150 km. To są jakieś jaja. Żeby w nowym aucie tak silnik chodził. Miałem auta z przebiegiem 300 kkm i chodziły jak pszczółki. Wstyd odpalać to auto przy ludziach. Dzisiaj sąsiad co ma nowego Superba uśmiechnął się z politowaniem, jak odpalałem po południu. Myślałem, że się schowam do bagażnika.
Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 23-04-2016 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#2909 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Może to był uśmiech zazdrości? ;-)
|
|
|
|
|
|
#2910 |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
teraz nam będą zazdrościć ze cicho chodzi i nie ma halasow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
na 100% gdzies czytałem ze przy odpaleniu na zimnym jest jakiś metaliczny dźwięk. Skoro nie miałeś tego od nowości to do ASO i niech sie oni martwią.
Bump: Nie znalazłeś bo na tym forum taki bajzel sie zrobil ze trudno cos znaleźć. |
|
|
|