![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#141 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
O proszę. To teraz muszę tylko uzbierać jakieś 2000 zł (na tylne lampy od polifta i własnie progi). Dzięki za info Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-11-2015
Model: Focus Titanium
Silnik: 1.5 EB 203KM@308Nm
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Cytat:
Jeśli masz poprawne nazwy piosenek, to nie masz SYNC, tylko klasyczne BT/VC/USB. Nastrojowe jak już chyba gdzies pisałem włącza czujnik nasłonecznienia, ten sam co reguluje jasność zegarów. |
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
|
To co ma Sync extra? Moje zachowuje się jak u Edmun i w menu coś tam o sync pisze. Wydaje mi się, że polskie znaki są - na 100% w bajkach młodego. Bo sam polskiej muzyki nie słucham.
|
|
|
|
#146 | |
|
|
Ja tak prawdę mówiąc i tak mam ochotę nakręcić trochę video i sklecić co z czym w tym Focusie i jak.
Na razie jestem na etapie zapisywania scenariusza o czym w ogóle mówić, a że mam gadane i sprzęt (i rejestrator samochodowy, i GoPro i uchwyty i z 3 telefony z nagrywaniem FullHD) i znam się minimalnie na obróbce video - to myślę żeby jakąś małą recenzję zrobić. Wiem że moje auto to nie Lamborghini Huragan, ale prawdę mówiąc, ciężko na youtubie znaleźć "kompleksową recenzję" która opisze dosłownie wszystko. Jakby ktoś miał jakieś konkretne wymagania co mam nagrać i przedstawić, to chętnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A wracając do tematu, też mnie zastanawia co jest w "Sync" czego nie ma w BT/VC/USB/NAVI. Gdzieś w instrukcji widziałem, że telefon może "czytać" wiadomości które nadchodza, ale że zależy to od telefonu. No u mnie na najnowszym androidzie 6.0.1 jakoś nie chce "czytać" choć właśnie nie wiem czy nie jest to opcja dostępna tylko dla "Sync" Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kiedy ja mam o taką która jest opisana jako Sync: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tutaj jest konsoleta z polifta która jest chyba nazwana Sync2: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost
|
Ta ostatnia konsola to trochę jest inna niż w standardzie Titanium MK3 po lifcie u mnie bez audio Sony tak to wygląda :Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jest to SYNC2 z softem nieudolnie zrobionym przez Microsoft W stanach pojawił się już SYNC3 z softem robionym przez Blueberry |
|
|
|
|
|
#148 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Nie mieszajcie SYNC z SONY, bo SYNC może być zarówno z radiem Ford (matowe też z monochromatycznym wyswietlaczem) jak i SONY. Przy czym SONY zawsze, a radio Ford nie zawsze.
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost
|
Sony z Sync to chyba nie ma nic wspólnego, Sony daje tylko system audio no i trochę zmienioną konsolę. A sam SYNC w Polsce jest aktualnie w dwóch wersjach 1 i 2, przy czym radio Sony chyba zawsze jest z SYNC2 czyli duży dotykowy wyświetlacz.
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
To jest wątek o Focusie 2011-2014 W tych rocznikach występował tylko Sync 1 A tak wygląda radio Sony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co więcej - były podobnie wyglądające radia (bez nawi) oraz nawigacje Sony Ekran NIE jest dotykowy. pozdrawiam Arturek
|
![]() |
|
|
|