![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Focus MK3 FL
Silnik: 1.5 EB @ 207KM/318Nm + LPG
Rocznik: 2015
|
![]()
Witajcie, wczoraj po odpaleniu auta stało się coś nieprawdopodobnego. W samochodzie który ma zaledwie 3 miesiące i niecałe 3000 przebiegu popsuł się system audio.. z głośników zamiast muzyki słychać okropne trzaski i piski że aż głowę rozsadza.. to samo jest przy próbie rozmowy przez telefon za pośrednictwem SYNCa.. pobawiłem się trochę ustawieniami i winnym okazał się prawdopodobnie głośnik na podszybiu nad ekranem, przy ustawieniu balansem na tył grają w porządku. Ktoś może spotkał się z tym problemem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Ford Focus mk3 kombi
Silnik: 1.6 TDCI 115km
Rocznik: 2011
|
![]()
Ja tak miałem, ale u mnie grał prawy głośnik przedni jakby na maxa, a pozostałe normalnie. Po zmianie balansu dało się tego słuchać. Samo przeszło po 2 dniach i się juz nie pojawiło (2 lata).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
Skoro coś się zepsuło / nie działą w nowym aucie = na gwarancji, to zamiast marnować czas na forum, podjechałbym do ASO z reklamacją. Przecież w aucie na gwarancji, nie będziesz sam "dłubał" Cytat:
pozdrawiam Arturek
![]() |
![]() |
#4 |
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: Fiesta MK7 Focus MK3
Silnik: 1,4Pb 1,5EB
Rocznik: 2012 2016
|
![]()
Miałem to samo. Kilka dni po odbiorze samochodu. Przeszło samo po kilku próbach uruchomienia radia. Na razie spokój.
|
![]() |
![]() |