![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Żebyś kiedyś się nie zdziwił. W Polsce psycholi też nie brakuje. Wyciągniesz spluwę , a ten wyciągnie prawdziwą. Mało tego jest w sieci? Odpukać , oby nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale adrenlinka chyba jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Cytat:
Teraz brońmy kozaka co fucka pokazywał,że nic złego nie zrobił. Swoją drogą piękny przykład dzieciom daje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ps. Żeby nie było, to nie popieram co gość z BMW zrobił ale kolega latar-a 10 razy się zastanowi zanim paluszek wystawi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Marek ; 10-05-2016 o 16:04 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
Szczerze? Nie widziałem nigdy filmu z Polski, gdzie pojawiła się prawdziwa spluwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w momencie, kiedy nie masz już gdzie uciekać i do wyboru zostaje Ci obicie papy lub wyjęcie straszaka-wybieram straszaka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poza tym nie jest to mój częsty argument, traktuje to jako ostateczność.
Xperia Z1 tap tap
|
|
|
#14 | |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Porównać pokazanie palca do zmuszania kogoś do określonych zachowań, straszenia że się kogoś "pobije" oraz stwarzania zagrożenia w ruchu na drodze to jakaś kpina.
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Jakie to dziwne,że za pokazywanie fucka można dostać w gębę.Szok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szkoda,że nie dziwi Was jak ktoś takich zachowań małych dzieci uczy. Gość z BMW dał mu nauczkę i kolejnym razem będzie wiedział,że tym palcem może Sobie w nosie podłubać.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 29-04-2009
Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
|
No akcja reakcja: chamski klakson -> pokazanie fucka -> pościg przez pół miasta i obicie mordy.
Ta cała sytuacja była fatalna. Ludzie żyją w stresie i napięciu czasowym. Zdecydowanie za szybko wszystkim puszczają*nerwy. Potem cała akcja doprowadziła do podniesienia się adrenaliny a dalej to już się samo napędzało. Lipa straszna. Wiadomo jak się nie wplątać w takie sytuacje. Pytanie za 100 punktów: jak się z tego wyplątać?
|
|
|
#17 |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Jak dla mnie to może i gołą d.pę pokazać, ale nie jest to powód do takiej reakcji.
Tak to jest jak ma się kompleksy i jest się niedowartościowanym. Pan w BMW poczuł tak: Pokazałeś mi PALEC, moje ego zostało urażone, więc ja będę cię gonił aż obiję ci mordę, zaryzykuję swoje życie i innych, ale udowaodnię jaki jestem ważny, bo pokazałeś mi wyprostowany PALEC !!
|
|
|
#18 | |
|
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
Ale panie kochany, to Rosja jest, tam wszystko jest.... dziwne.
Xperia Z1 tap tap
|
|
|
#20 |
|
ford::average
![]() Imię: Stachu
Model: Kuga II 4x4
Silnik: 2,0 180 PowerShift
Rocznik: 2016
|
Coś kierowcy BMW mają do kier. fordów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
nawiasem mówiąc nigdy nie wiadomo kogo spotkamy na drodze i jak bardzo ma zryty beret. .
|
|