Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|zachodniopomorska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 22-05-2016, 16:51   #3921
kaspro
ford::average

Imię: Marek
Model: Focus kombi
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Muszę wszystkie tarcze wymienić to przy okazji bym coś wzmocnił.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

kaspro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-05-2016, 19:39   #3922
Delta
Energia z Zachodniopomorskiego

Imię: Marta
Model: FOCUS GHIA, FOCUS MK3 TITANIUM, ECOSPORT ST LINE
Silnik: 1.8 TDCI, 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.5 ECO BLUE 125KM
Rocznik: 2004,2012,2019

Cytat:
Napisał Okruszon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i zadyma z komina jak w PEC-u zimą.. tylko na czarno...
No....mi jak tak kopciło to miałam wtryski do regeneracji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też mam zaślepiony egr i pomimo tego jak zimą są chłodniejsze noce albo mróz to rano obroty lekko falują ale to jest chwila i wszystko wraca do normy.

Ford EcoSport ST-Line by Delta & Tomas

"MOC JEST BOGIEM,PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM,TURBO PODSTAWĄ,NITRO ZABAWĄ..."
Delta jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-05-2016, 08:33   #3923
TANGO ROD
ford::beginner

Imię: RAFAŁ
Model: Jest SAAB 9-3SS 2.0T BP.Audi S4 2.0 TDI Fordy są ale w innych rękach :)
Silnik: 2.0 TURBO BP ... Ps 2.0 TDI 180Ps
Rocznik: 2003 :) 2012 :)

ja tez zmienialem w cmaxie na 300mm szukaj z tdci 1,8 115 ps albo z 2.0tdci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: a jak nie to z volvo 314 mm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. konstrukcja jak u mnie w saabie .jak na zdjeciu

Bump: i przewody w oplocie firmy hell Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 23-05-2016, 08:45   #3924
kaspro

Imię: Marek
Model: Focus kombi
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2005

Cytat:
Napisał TANGO ROD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja tez zmienialem w cmaxie na 300mm szukaj z tdci 1,8 115 ps albo z 2.0tdci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: a jak nie to z volvo 314 mm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. konstrukcja jak u mnie w saabie .jak na zdjeciu

Bump: i przewody w oplocie firmy hell Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Różnica jest chociaż odczuwalna?
kaspro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-05-2016, 09:29   #3925
TANGO ROD
ford::beginner

Imię: RAFAŁ
Model: Jest SAAB 9-3SS 2.0T BP.Audi S4 2.0 TDI Fordy są ale w innych rękach :)
Silnik: 2.0 TURBO BP ... Ps 2.0 TDI 180Ps
Rocznik: 2003 :) 2012 :)

przy 314 to niebo a ziemia .ale juz 300 tez poczujesz jak dasz nowy plyn i przewody te elastyczne wymienisz na metalowe ( w oplocie)
Stary 24-05-2016, 13:57   #3926
Okruszon
ford::amateur

Imię: Arek
Model: S-max
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2006

Cytat:
Napisał motorek4612 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tak bez 4 paka dałeś rade ????Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie było czasu na zakup zresztą piwa nie lubię.. a gdybym miał wypić 4 paka tego co lubię pewnie z s-maxa zrobił by się s-max cabrio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał deltaa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No....mi jak tak kopciło to miałam wtryski do regeneracji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też mam zaślepiony egr i pomimo tego jak zimą są chłodniejsze noce albo mróz to rano obroty lekko falują ale to jest chwila i wszystko wraca do normy.
Z obrotami spokój totalny w stosunku do tego co było. Dymienie czasem jeszcze zakopci ale nie tak żebym się wstydził gaz wciskać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy okazji jakiegoś przeglądu przed zimą poproszę o sprawdzenie wtryskiwaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Okruszon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-05-2016, 16:08   #3927
Delta

Cytat:
Napisał Okruszon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z obrotami spokój totalny w stosunku do tego co było.
Ciekawe jak będzie jak przyjdą chłodne noce. A co do wtrysków to mówi się że "diesel musi kopcić" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ja myślę że Ci przelewają i to grubo bo piszesz że zadyma jak w PEC-u i nie wiem czy zaślepienie egr coś tu pomoże na dłuższą metę ale ręki nie dam sobie uciąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do wywalania błędu po zaślepieniu egr to mi wywala przy 140km/h tylko że ja nie mam nawierconej dziurki.

Stary 25-05-2016, 10:36   #3928
Okruszon
ford::amateur

Imię: Arek
Model: S-max
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2006

Ja nawierciłem i nic nie wywala ,,Po zaślepieniu egr przepływa ma wyższe wartości i wtedy sterownik wyrzuca błąd dlatego wyłącza się działanie egr w sterowniku i nie sypie błędem ewentualnie powinno się nawiercić otworek w zaślepce dla nawet minimalnego przepływu pod czujnik,, tak mi napisał koleszka z serwisu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Testujemy dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Okruszon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 25-05-2016, 12:20   #3929
Delta

Czekam na relacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 27-05-2016, 00:41   #3930
erniio

Imię: Ernest
Model: VW GOLF
Silnik: 1.6 TDI (105KM)
Rocznik: 2011

Panowie i Panie, poszukuje firmy ,która zajmuje się przewozem osób, w stylu Door to Door na trasie Polska->Szwajcaria, Szwajcaria->Polska.Jeżeli ktoś posiada namiar prosze o namiary tutaj,gdyż skrzynkę mam prawie zawaloną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
erniio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
spam , zachodniopomorskie

Zasady postowania